Uzun Zamandır Görmediğin Birini Rüyada Görmek

Uzun zamandır görmediğin birini rüyada görmek, genel olarak uyarıcı rüyalar sınıfında kabul edilir. Peki, rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak ve rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek ne anlama gelir?

31.07.2020-14:18 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-09:30)

Rüya tabiri yapılırken rüyada görülen her detayın rüya sahibinin gerçek hayatıyla ilgili bir konuya tekabül ettiğini hatırlamakta fayda vardır. Bu anlamda, rüyayı gören kişinin kendi hayatında, bu görülen kişinin nasıl bir iz bıraktığı ya da nasıl bir anlamı olduğunu düşünmesi, gerekirse bir kağıda yazarak tefekkür etmesi ve değerlendirmesi sonuç açısından önemlidir.

UZUN ZAMANDIR GÖRMEDİĞİN BİRİNİ RÜYADA GÖRMEK

Bununla birlikte, bu rüyanın görüldüğü zamanda nasıl bir dönemden geçildiği, en çok hangi konular üzerinde yoğunlaşmışken böyle bir rüya görüldüğü, görülen kişinin neyi temsil ettiği ile ilişkilendirilerek notlar alınır ve şimdi ile geçmiş arasındaki bağlantı, bilinçaltının mevcut anda bu eski sembol ile nasıl bir uyarı vermek istediği üzerinde düşünülür. Mesela yeni bir işe girilmek üzereyken eski iş arkadaşını rüyasında gören kişi, bu kişi eğer iş hayatında kendisine kötülük yapmış biri ise bu işinde de aynı tarz davranışlara maruz kalabileceğini ve bu tarz olayların tekrar yaşanmaması için eskiden bu arkadaşıyla sorun yaşanmasına sebep olan düşünme tarzı ve davranışların neler olduğunu değerlendirmeli ve bu işe gerçekten girmek istiyorsa gerekirse kendini değiştirerek yeni işyerinde daha farklı bir davranış tarzı ortaya koymalıdır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek

Uzun zamandır görmediğin birini rüyada görmek ve buna benzer uyarı mahiyetindeki rüyalara da kendi başına değerlendirmeler önemli olduğu gibi, kalıplaşmış ve alimlerce genel kabul görmüş rüya yorumlarına da bakmakta fayda vardır:

ESKİ BİR ARKADAŞI HAMİLE OLARAK GÖRMEK

Rüyada uzun zamandır görmediği eski bir arkadaşını hamile gören kişinin hayatında potansiyel birtakım sorunlar yaşayabileceği şeklinde tabir yapılır. Bununla birlikte, hamile arkadaşının rüya sahibinde nasıl bir duygu uyandırdığı da önemlidir. Hamile arkadaş sevilen biri ise sorunlar olsa da feraha çıkılacağına, eğer sorunlar yaşanmış biri ise sıkıntıların biraz zorlu olabileceğine delalet eder.

HASTA OLARAK GÖRMEK

Rüyada eski arkadaşını hasta gören kişinin hayatında değişiklikler yapacağına, maddi ve manevi anlamda değişimler yaşayacağına hikmet edilir. Bu rüya, sahibinin mevki olarak yükselme yaşayabileceğine, makam sahibi kişilerden destek alacağına ve eski hayatından çok daha iyi bir seviyede olacağına işaret eder.

RÜYADA UZUN ZAMANDIR GÖRMEDİĞİ BİRİNİ ÖPMEK

Rüyasında uzun zamandır görmediği birini öpmek, kişinin geçmiştekine göre çok daha fazla kazanmaya başlayacağına, şansının açılacağına, geçmişte isteyip de elde edemediklerini elde edeceğine hikmet edilir.

RÜYADA UZUN ZAMANDIR GÖRMEDİĞİN BİRİNE SARILMAK

Rüyasında uzun zamandır görmediği birine sarılmak, geçmişten itibaren içine atmış olduğu duygularını artık açığa vurmaya başlayacağına, bu konuda çevresinden destek göreceğine; maddi kazanç sahibi olacağına, dualarının kabul olacağına, rahata kavuşup hayırlı bir aileye sahip olacağına hikmet edilir.

Uzun zamandır görmediğin birini rüyada görmek kişinin geçmişte takılıp kaldığı konular olduğuna ve hayatlarında bir sonraki seviyeye atlayabilmek ve bilinçaltı blokajları aşmak için geçmişte kalan bu kişiye dair konu ve durumlarla helalleşmesi gerekliliğini de gösterir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal