Uzun Süre Topuklu Ayakkabı Giyecekseniz Bu Tavsiyelere Dikkat

Topuklu ayakkabı giymek biz kadınların vazgeçilmezleri arasındadır. Zaman zaman ayağımızı ağrıtıp bizi rahatsız etse de giymekten asla vazgeçmeyiz. Eğer uzun süre topuklu ayakkabıda duracaksanız bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

01.11.2019-13:55 - (Son Güncelleme: 01.11.2019-13:42)

Vursa da sıksa da, kimi zaman canımızı yaksa da onu giymekten asla vazgeçemiyoruz. Topuklu ayakkabı giymenizi kolaylaştıran birkaç yöntemi sizin için derledik.

PEDLERDEN YARDIM ALIN

Günlük hayatta kullandığımız pedleri ayakkabılarımızın içinde de kullanabiliriz. Bu pedleri ayakkabılarınızın topuklarına ve baş parmak kısımlarına koyabilirsiniz ve ayak ağrısını hafifletmeye yardımcı olabilirler. İhtiyacınız durumunda, çantanızda bir çift ped bulundurmak işinizi kolaylaştıracaktır.

İKİ PARMAĞI BANTLAYIN

Bir efsaneye göre, ayaklarınızın üçüncü ve dördüncü parmaklarını birbirlerine yakınlaştırıp bantlarsanız, yüksek topuklu ayakkabılarınızı gün boyu herhangi bir sıkıntı duymadan giyebilirsiniz.

Bunun nedeni, bu parmakları birleştirerek ayağınızın o bölgesindeki baskıyı azaltabileceğinizdir. Arkasındaki gerçek ne olursa olsun, sizin için işe yarayıp yaramadığını deneyerek görebilrisiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal