Uzun Süre Bronz Kalmanın Yolları

Bronz ten çoğu beyaz tenli için tutkudur. Bazen hafif bronz tene sahip olanlar da daha fazla esmerleşmek için yazı iple çeker. Burada önemli olan güvenilir yöntemlerle söz konusu işlemi gerçekleştirmektir. Ancak uzun süre bronz kalmanın yolları da en az bronz tene kavuşmak kadar ilgi çeken bir meseledir.

23.06.2020-10:57 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-10:54) Uzun Süre Bronz Kalmanın Yolları

Yaz gelmeden her kadının hayali sağlıklı bir şekilde bronzlaşmaktadır. Peki bu nasıl mümkün olur? İşte bu sorunun cevabı.

Sağlıklı Bronzluk Mümkün Mü?

Bronzlaşmak için yazı beklemek ya da güneşin etkisini arttıracak bronzlaştırıcı kremler kullanmak en bilinen yöntemdir. Bunun dışında hem derinin güzelliğini arttıracak hem de bronzluk sağlayacak proteinler barındıran besinler tüketmek de bronzluğun farklı bir yöntemidir. Böylece zararlı ışın tehlikesinden korunarak, cildi güzelleştirmenin yanı sıra bronzluk sağlayarak kısa tabirle bir taşla iki kuş vurmak mümkündür.

Hangi Besinler Bronzlaşmaya Yardımcı Olur?

Bir karotenoid olan beta karoten en bilindik özelliğiyle havuç ve domates gibi sebzelere rengini veren bir pigmenttir. Besinlerle insan vücuduna giriş yaptığında A vitaminine dönüşür. A vitamini ciltte kuruluğu önler ve deri hastalıkları için birebirdir. Güneşin zararlı ışınları da diyebileceğimiz ultraviyole ışınlardan da koruması, A vitaminini ayrıca önemli kılmaktadır. A vitamini içeren besinlerin tüketilmesi halinde daha kolay bronzlaşılır ve aynı zamanda ihtimal dahilindeki deri lekelerini de önler. Uzun süreli yapılması planlanmış ve güvenilir bir bronzluk için bu vitamini içeren besinleri tüketmek gerekir. Bu vitamini edinmek için tüketilebilecek besinler ise; balkabağı, lahana, havuç, kuru kayısı, ıspanak, brokoli, yumurta sarısı, tereyağ, zeytinyağı ve tatlı patatestir. Balık ürünleri özellikle somon A vitamini açısından zengindir. Uzun süre bronz kalmanın yolları arasında bulunan bu besinler sadece ten için değil farklı faydaları sebebiyle de avantaj üstüne avantaj sağlamaktadır.

İçecekler Bronzlaşmaya Etki Eder Mi?

Bol su tüketimi her zaman cildi güzelleştirdiğine inanılan bir ilaç gibidir. Mevcut bronzluğunuzu olabildiğince canlı tutmak ve en göz alıcı haliyle yaşamak isterseniz bolca su tüketmeniz yerinde bir hareket olacaktır.

Kozmetik Ürünlerin Bronzlaşmadaki Yeri Nedir?

Uzun süre bronz kalmanın yolları elbette kozmetik ürünlerle de desteklenmektedir. Bu işlem için özel kremler bulunmaktadır. Daha çok renkli olarak tasarlanan bu kremlerin, güneş ışığından yorulmuş bir bedeniniz olduğunu hesaba katarak seçmeniz daha iyi sonuçlara sebep olacaktır. Bu kremler sayesinde uzun süre bronzluk sağlamak bir yana eşit renk tonu ile daha sağlıklı bir görünüm elde edilir. İçerisinde doğal yağlar ve vitaminler barındıran kremlerden yana seçim yapmak cilt sağlığını olumlu yönde etkileyen bir faktör olması kaçınılmazdır. Argan yağı gibi deride ciddi bir onarma işlemi sağlayan doğal yağlar içeren kremler bronz severlerle buluşmaktadır. Güneş ışınlarına devamlı maruz kalmak cildi yoran bir durum olduğundan bu sorun göz önünde bulundurulmak suretiyle, uzun süre güneşe maruz kalınarak elde edilmiş bronzluğun ardından cildi güneşten korumak yerinde bir işlem olacaktır. Bu bağlamda içerisinde koruyucu da bulunan bronz kremlerini tercih etmek güzel sonuçları beraberinde getirebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal