Uzun Hırka Modelleri

hırkaları doğru parçalarla tamamladığınızda orantılı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Peki, hırka seçimini nasıl yapmalıyız? Uzun hırka ile nasıl kombin yapılır? Öğrenmek isteyeceğiniz tüm bilgileri sizin için hazırladık.

09.06.2020-16:01 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:52) Uzun Hırka Modelleri

Hırkalar tek başına anlam ifade etmediği için kombini tamamlayan parçaları doğru seçmek gerekir. Uzun hırka modelleri kullanmak kolay gibi görünse de bilinmesi gereken önemli noktalar vardır.

Hırka Giyilirken Nelere Dikkat Etmeli?

Hırka modası hiç geçmediği gibi her sezon yeni tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Sezonun yeni trendlerinden olan uzun hırkalar, ayağa kadar uzanan maksi hırkalardır. Feminen bir tasarım olan bu modelleri feminen parçalarla tamamlamalısınız. Eğer sezonun trendlerine uyum sağlamak istiyorsanız hırkalarla kemer kullanmamalı ve önünü kapatmamalısınız. Önü açık olan hırka modellerinin içinde göstereceğiniz parçalar gösterişli tasarımlara sahip olmalıdır.

Modern bir kombin yapmak için bu hırkaların içinde büstiyer kullanabilirsiniz. Tercihiniz sade ve tek renkli modellerden yana olmalı. Pantolon ya da etek tercih edebilirsiniz. 2021 kış sezonunda uzun etekler daha çok karşımıza çıkacak. Dökümlü eteklerle uzun hırkaları kullanabilirsiniz. Bacakları sarmayan pantolonlar da doğru seçimler olacaktır. Bu hırkalar vücudu orantılı gösteren ve daha ince görünmenizi sağlayan modellerdir. Bu yüzden topuklu ayakkabı kullanmanıza gerek yok. Spor ayakkabılarla istediğiniz modern görünümü yakalayabilirsiniz.

Kısa Boylu Kadınlar Uzun Hırka ile Nasıl Kombin Yapmalı?

Uzun hırka modelleri vücudu orantılı göstereceği için kısa boylu kadınların seçimleri maksi hırkalar olabilir. Bu hırkalarla daha uzun görünmek için seçeceğiniz pantolonların bacakları tam sarması gerekiyor. Eğer bacaklarınız vücuduna oranla dolgunsa kalem etek kullanarak daha ince görünebilirsiniz. Zayıf değilseniz seçimleriniz siyah renklerden yana olmalıdır. Böylece daha ince ve uzun görünebilirsiniz.

Maksi hırka modelleriyle seçeceğiniz doğru parçalardan biri de mini etekler olacaktır. Kore tarzı etekler ve yırtmaçlı etekler tercih edebilirsiniz. Etek seçimlerinizin yüksek bel olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Beli kapatan etek modellerinin üstüne giyeceğiniz mini üstler doğru seçimlerdir. Boyu daha uzun göstermek için topuklu ayakkabılardan vazgeçemesek de bu hırkalara topuklu ayakkabılar yakışmıyor. Kalın tabanlı spor ayakkabılar kullanarak parçaları tamamlayabilirsiniz.

Uzun Hırka ile Hangi Ayakkabılar Giyilir?

Trend hırka modelleri bu sezon uzun hırkalar olarak karşımıza çıkacak. Reyonlarda göreceğiniz renklerse geçtiğimiz sezonların aksine renkli hırkalar olacak. Gri ve siyah hırkaları görmeye alışmıştık ancak bu yıl canlı renkler, desenli modeller ön plana çıkıyor. Bu hırkaları tamamlamak için seçeceğiniz ayakkabılar renkli olabilir. Neon renkli, kalın tabanlı spor ayakkabılar doğru seçimler olacaktır.

Uzun Hırka Seçerken Neleri Bilmeliyiz?

Uzun hırka modelleri seçimi yaparken sezonun trendlerini yakalayacağınız renkleri seçmelisiniz. Gri ve siyah hırkalar bu sezon sıradan modeller olacağı için kırmızı, pembe, haki renklerini seçebilirsiniz. Zayıf görünmek istiyorsanız tüylü, peluş hırkalardan uzak durmalısınız. Bu modeller olduğunuzdan kalın görünmenize sebep olacaktır. Zayıf kadınların seçimleri bu yıl heybetli hırkalardan yana olabilir.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal