Uzun Etek Modası

Bu sezonun trend modelleri eski sezondan biraz daha farklı olduğu için tercihlerinizi değiştirmeniz gerekiyor. Kombin yaparken kullanacağınız parçalar da bu sezon değişmeli. İşte yeni sezonun uzun etek modası hakkında bilinmesi gerekenler…

09.06.2020-15:52 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:50) Uzun Etek Modası

2000’li yıllarda karşımıza pek çıkmayan uzun etekler geçtiğimiz sezon trendler arasında yerini almıştı. Oldukça hoş ve farklı tasarımlara sahip etekler yeni sezonun da sevilen parçalarından biri. Uzun etek modası devam ederken modern görünmek için dikkat etmeniz gereken detaylar var.

Uzun Etekler Hala Trend Mi?

Uzun etekler popülerliğini korurken tüm etek modelleri modern görünmenizi sağlamayacak. Geçtiğimiz sezonun uzun etek trendi tamamen düz ve pilili eteklerdi. Bileğe kadar uzun olan bu etekler bu sezon kullanılmayacak. Etek tasarımları benzerlik gösterse de bu sezonun uzun etek trendi farklı.

Bu sezon karşımıza çıkan uzun etek trendi daha salaş ve günlük bir görünüme sahip. Canlı renklerin kullanıldığı tasarımlar arasında desenli kumaşlar da sıkça kullanılıyor. Uzunluğu ise geçtiğimiz sezonun aksine midi boy olarak belirlenmiş. Astarlı eteklerin üzerinde hafif bir tül kullanılmış ve diz altında biten astarın biraz altında tül detayı devam ediyor. Yeni sezonun etek trendini yakalamak için bu modelleri kullanabilirsiniz.

Nasıl Uzun Etekler Tercih Edilmeli?

Uzun etek modası devam ederken nasıl etekler seçilmesi gerektiği de kadınların merak konusu oluyor. Uzun etek kadınları olduğundan daha uzun ve ince gösteren bir tasarımdır. Vücudunuzu orantılı gösterebileceğiniz bu eteklerle daha zayıf görünebilirsiniz. Kilolu kadınların tercihleri tamamen düz ve desensiz kumaşlar olmalı.

Zayıf kadınlar ince bacaklarını ön plana çıkarabilecekleri yırtmaçlı uzun etek kullanabilir. Geçtiğimiz sezondan bu yana popüler olan yırtmaçlı eteklerin fırfır detayları düz bir görüntü vermenizin de önüne geçecektir. İnce bileklerinizi de ön plana çıkarabileceğiniz bu eteklerle modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Uzun Etek Kombini Nasıl Yapılır?

Uzun etek modasının revaçta olduğu geçtiğimiz sezon genelde koyu renkli ve pilili etekler kullanıldığı için kombin yapmak oldukça kolaydı. Ancak bu sezon canlı renkler, tül detayı, düğme detayı, fırfır, desen gibi detayların kullanıldığı etekler ön plana çıktı. Bu hareketli eteklerle kombin yapmak da biraz zorlaşıyor.

Yeni sezonun uzun etekleriyle kombin yaparken crop top parçalardan uzak durabilirsiniz. Etekler oldukça gösterişli tasarımlara ve renklere sahip olduğu için dikkati sadece etekte toplamalısınız. Salaş bir t-shirt ya da gömlek kullanabilirsiniz. Ayakkabı ve çanta seçimleriniz de gösterişli olmamalı. Sade ve günlük parçalar kullanarak doğru bir kombin yapabilirsiniz.

Uzun Etekle Nasıl Ayakkabı Giyilir?

Uzun etek modası geçtiğimiz sezona göre biraz değişti. Bu sezonun canlı tasarımlarını ve midi boy modellerini tercih ediyorsanız ayakkabı seçiminiz spor ayakkabılardan yana olmalı. Yırtmaçlı uzun etekler kullanarak şık bir görünüm elde ederken ayakkabılarınızı da mutlaka topuklu ve şık modeller arasında seçmelisiniz. Midi boy olarak karşımıza çıkan bu eteklerle bağcıklı ayakkabılar harika bir uyum sağlayacaktır.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal