Uzmanlar Uyardı! Oje Sürmek Kilo Aldırıyor

Kadınların için güzellik ve dış görünüşlerini tamamlayan önemli bir aksesuar niteliğini üstlenen ojeler göründüğü gibi saf değil.

17.01.2018-16:41 - (Son Güncelleme: 17.01.2018-16:37) Uzmanlar Uyardı! Oje Sürmek Kilo Aldırıyor

Kadınların için güzellik ve dış görünüşlerini tamamlayan önemli bir aksesuar niteliğini üstlenen ojeler göründüğü gibi saf değil. Ojelerin vücudun hormon dengesini bozup kilo aldırdığını öğrendikten sonra kullanmak ister misiniz tartışılır…
Güzel görünmek amacıyla kilo verip fit bir görünüm3 sahip olup güzel kıyafetler ve kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olan aksesuarlarla

boy göstermek pek fazla kadının hayali. Fakat ABD'de yapılan araştırmalar sonucunda ojenin vücudun hormon dengesini bozup kilo aldırdığı ortaya çıktı.

Bir yanda kilo vermek fit bir görünüm kazanmak için verdiğiniz uğraşlar bir yandan da güzel görünümünüzü tamamlayan ojeler. Yapılan araştırmalar ABD'nin Duke Üniversitesi Uzmanlarının Çevre Çalışma Grubu ile birlikte yaptığı araştırmada ortalama3 bin oje değerlendirildi. Sonuca göre ürünlerin yarısından çoğunda trifenil fosfat maddesine rastlandı.

Bu madde ''endokrin çevre bozucu'' olarak bilinmektedir. Yani vücudun hormonel dengesini bozarak vücutta yağ depolanmasını etkileyerek aşırı kilo almaya neden oluyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal