Utangaç Erkekleri Nasıl Etkilerseniz?

Utangaç erkeklere karşı ilginiz varsa o zaman nasıl etkileyeceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. İşte, utangaç erkek rehberi...

15.12.2019-13:39 - (Son Güncelleme: 15.12.2019-13:36)

Utangaç erkeklerle iletişim kurmak zorlu ve zahmetlidir. Ancak hedefe kitlendiğinizde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

UTANGAÇ ERKEKLERİ NASIL ETKİLERSENİZ?

Bu adama ilgi göstermeden evvel sizinle ilgilenip ilgilenmediğini anlayın. Örneğin, utangaç bir erkek sevdiği kadının yanında dikkatli olur. Eğer kadın ilgi gösterirse ağzından çıkan her sözcüğü, yaptığı her şeyi tam konsantre biçimde takip edecektir. Kadın onu fark edene dek ona gözlerini diker, ancak farkettiğiniz anda hemen gözlerini çeker ve utanır. Eğer çevresindeki utangaç erkek böyle davranıyorsa sizden mutlaka hoşlanıyor. Utangaç erkeğiniz size her baktığında gülün. Olası bir şekilde siz ona baktığınızda gözlerini çevirecektir ancak göz göze geldiğinizde ona büyük bir gülücük atın. “Merhaba” deyin ve konuşmayı başlatın. Eğer aynı mekanda çalışıyorsanız, iş arkadaşlarınız ve iş hususunda konuşun. Çoğunlukla konuşabileceğiniz ortak bir husus bulun. Utangaç erkekler diyalog kurmada problem yaşarlar ama siz önceliği alırsanız muhabbet gayet iyi olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal