Ünlülerin Saç Renkleri

Saç rengine karar vermek her kadın için zor olduğundan ünlüleri örnek alarak işimizi kolaylaştırabiliyoruz. Peki, hangi ünlüler nasıl saçlar kullanıyor? Doğal saçlarını kullanan ünlüler var mı? Merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-16:25 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-16:32) Ünlülerin Saç Renkleri

Ünlülerin saç renkleri saçımızı boyatmak için tercih listemize eklediğimiz saç renkleri oluyor.

Hangi Ünlülerin Saç Rengi Doğal?

Ünlülerin saç renkleri denilince aklımıza boyalı, ışıltılı, ombreli modeller geliyor. Ancak doğallıktan yana olan ünlüler olduğunu söylemek de mümkün. Doğal saçlarını ve doğallığını bozmayan Beren Saat, kendi saç rengini kullanıyor. Saç renginin yüzüne çok yakıştığını söylemek de mümkün. Kaşlarını da bozmayan ve doğal şekliyle kullanan Beren Saat, ünlü dünyasının en doğal kadınlarından biri.

Fahriye Evcen de kendi saç rengini kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Işıltılı ve güçlü saçları gösterişli olduğu kadar yüzüne de çok yakışıyor. Karşımıza çıktığı dizilerde de doğal güzelliğiyle büyüleyen Fahriye Evcen, doğallık çizgisinden ödün vermeyen ünlülerden.

Neslihan Atagül, doğallığı abartan ünlü oyuncularımız arasında. Doğal saç rengi kahve tonlarında olan Atagül, göz altı torbalarından dolayı çok eleştirilmişti. Kendisini doğal haliyle daha çok beğendiğini söylemişti. Estetik güzelliğinden sıkıldığımız gibi ünlü isimler de doğal görünümleriyle ön plana çıkmak istiyor.

Modern Saç Rengi Kullanan Ünlüler Kimler?

Ünlülerin saç renkleri konserlerinde bile değişiklik gösteriyor ve hangi saç renginin daha çok yakıştığını anlamadan farklı bir tonda görüyoruz. Bu değişimler arasında en güzel saç rengini yakalayan ünlü Gülşen. Geçtiğimiz yıllarda koyu kahve, küllü kumral saç tonlarını kullanan Gülşen’i son zamanlarda sarı saçlı görüyoruz. Sarı saçlarının yüzüne çok yakıştığını hatta asıl rengini yakaladığını söylemek mümkün. Yaptığı her stille ayrı bir görünüm kazanan güzel sanatçı, omuzlarına düşen sarı saçlarıyla keskin yüz hatlarını ortaya çıkarıyor ve oldukça güzel görünüyor.

Modern bir stil sahibi ve saç rengine sahip ünlüler arasında Şeyma Subaşı’yı göstermemek olmaz. Hem kıyafet seçimleri hem de saçları gerçekten de bu kadına çok yakışıyor. Küllü kumral kullandığı saçlarını sarıya yakın boyatan Şeyma Subaşı, ilk kez ekranlarda gördüğümüzde bebek sarısı saçlara sahipti. O günden bu yana önemli bir değişim yakaladığını ve yeni stilinin çok hoş göründüğünü söyleyebiliriz.

Hangi Ünlüler Kızıl Saç Kullanıyor?

Kızıl saçın farklı bir büyüsü vardır. Yakışan kadınları olduğundan çok daha güzel gösterirken yakışmayan kadınların saç renklerini fark etmeyiz bile. Bu rengin hakkını veren ve güzelliğiyle ön plana çıkan ünlü isimler arasında Nur Fettahoğlu’nu sayabiliriz. Aşkı Memnu dizisinde gördüğümüz sarı saçları da yüzüne yakışıyordu ancak kızıl saçla bambaşka bir güzelliğe bürünmüş.

Siyah Saçlardan Vazgeçemeyen Ünlüler Hangileri?

Ünlülerin saç renkleri arasında sarı renge dönen birçok ünlü olduğunu görüyoruz. Bir yandan da koyu renk saçlardan vazgeçemeyen ünlü isimlerimiz var tabi. Jessica Biel, Merve Boluğur, Katy Perry siyah renkten vazgeçemeyen ünlü isimler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal