Ünlü Spor Markasından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Bağış

Ünlü spor markası, her ayakkabı satışında hediye ettiği ultraviyole renk bağcıklar ile kadın sporculara dünya çapında özel programlar düzenleyen WOMEN WIN’e 100.000 euro’ya varan bağış yapıyor.

07.03.2020-12:20 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-12:07) Ünlü Spor Markasından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Bağış

Global spor markası Puma, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel her ayakkabı satışında cesur ve bakışları yakalayan bir tarz sunan, “Sonsuza Kadar Bağlı” mesajı dikkat çeken ultraviyole renk bağcıklar hediye ediyor. 1 Mart tarihinden itibaren, dünya çapında seçili mağazalar ve satış noktalarında her ayakkabı alımı ile birlikte verilecek olan bir çift ultraviyole bağcık için Puma 1 Euro bağış yapacak.

Spor markası ayrıca marka elçilerini, birlikte çalıştığı profesyonel sporcuları ve markanın takipçilerini kampanyaya destek olmaları için spor yapmaya çağırıyor. Bağcıklar ve #PUMAWomen hashtagli her Instagram postu için 1 Euro bağışlayan marka, Dünya Kadınlar Günü öncesinde oynanan her dakika ve sporcuları tarafından atılan her gol veya sayı için ek bağışta bulunacak.  

WOMEN WİN MİLYONLARCA KIZA SPOR YAPMA FIRSATI VERİYOR

Sosyal medya kampanyası ve sporcuların performanslarına dayanarak yapılan bağışlar toplamda 100.000 Euro’ya kadar Women Win’e katkıda bulunacak. 2007 yılında kurulan Women Win, dünya çapında milyonlarca kız ve kadına spor yapma ve liderlik becerileri geliştirme fırsatı veriyor.

Organizasyon şu anda Asya, Pasifik, Afrika, Avrupa ve Orta Doğu ile Kuzey, Güney ve Orta Amerika'daki girişimleri desteklemektedir. Bağcıklar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde, dünyanın dört bir yanındaki Puma mağazalarında ve satış noktalarında satışa sunulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal