Umre Vizesi İçin Neler Gereklidir?

Umre için Suudi Arabistan'a gitmek için gereken vize için yapılacak işlemler vardır. Biz de gerekli belgeleri ve işlemleri sizin için derledik.

03.11.2019-11:45 - (Son Güncelleme: 03.11.2019-11:42)

Umreye gidenler için vize işlemleri ve hangi belgelerin toplanması gerektiğini hazırladık. İşte, umre vizesi için gereken belgeler...

UMRE VİZESİ İÇİN NELER GEREKLİDİR?

Uçuş tarihinden itibaren minimum 7 ay geçerli olan çipli bir pasaport lazımdır. Çipli pasaport, biyometrik pasaport ya da elektronik pasaport şeklinde tanınır.  Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralı, nüfus cüzdanının arkalı önlü fotokopisini yanınızda bulundurmayı hatırlamalısınız. 2 adet vesikalık fotoğraf arka fon beyaz olacak biçimde yapınız. 45 yaşının altında eşi ile gideceklerden nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı nüfus kayıt örneğini yanınıza alınız. Çocukları ile giden ailelerden nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı nüfus kayıt örneği lazımdır.  45 yaşının altında sadece bayanlar yanlarında birinci dereceden akrabası olmadan Suudi Arabistan kanunlarına göre mutlaka Umre’ye gidemezler. Bu kural göz önüne alınmalıdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal