Tüvit Ceket Modelleri

Bu sezon karşımıza farklı formda birçok tasarım çıkıyor. Pek alışık olmadığımız bu tasarımları nasıl kullanabileceğinizi biliyor musunuz? İşte tüvit ceketler hakkında öğrenmek isteyeceğiniz tüm bilgiler…

09.06.2020-15:45 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:44) Tüvit Ceket Modelleri

Tüvit ceket modelleri; Chanel imzalı, yünden üretilen ve kırçıllı desenlerin kullanıldığı ceketlerdir. Ünlü markanın tasarımları podyumda fırtınalar estirirken bu parçaların sokak modasına nasıl uyum saplayacağı da merak ediliyordu.

Doğru Formda Tüvit Ceketi Nasıl Seçebiliriz?

Moda haftasında gördüğümüz tüvit ceketler günümüzde bambaşka tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Yakalı, yakasız, uzun ve kısa birçok seçenek arasından formunuza en uygun ceketi nasıl seçeceğinizi bilmeniz önemli.

  • Bu ceketler yünlü ve desenli tasarımlara sahip olduğu için kilolu kadınların seçimleri uzun modellerden yana olmalı. Düğmeli ceketler tercihe ederek önünü kapatmanız orantılı bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır.
  • Belimin inceliğine güveniyorum diyen kadınların seçimi elbette modellerin üstünde gördüğümüz parçalardan yana olabilir. Kısa formda ve yakasız modeller zayıf kadınlar için doğru bir seçim olacaktır.
  • Kol formu seçim yaparken en çok dikkat etmeniz gereken detay. Kalıp gibi duran bu ceketlerin kolları omuz hizasıyla aynı olmalı.
  • Dar ve geniş formlarda karşımıza çıkan bu ceketleri günlük hayatta rahat kullanmak için dar kesimlerden uzak durmamamız gerekiyor.
  • Sezonun trend parçalarından olan vatkalı kesimleri geniş omuzlu kadınların tercih etmemesi gerekiyor. Omuzları daha geniş göstereceği için orantısız bir görünüme sebep olacaktır.

Tüvit Ceket Hangi Parçalarla Kullanılmalı?

Tüvit ceket modelleri kullanmak zor gibi görünse de bu ceketlerin kurtarıcı olduğunu söyleyebiliriz. Bütün zarafeti üstünde toplayan ceketlere gölge düşürmeyin yeter. Tüvit ceket kombinin bütün yükünü omuzlayacaktır. Yapmanız gereken sadece gösterişli parçalardan uzak durarak sade parçaları tercih etmek. Tabi seçtiğiniz ceketin formuna göre ufak detaylar da var.

Kısa tüvit ceket kombini yaparken ceketin önünü kapatın ve içinde kullandığınız parçaları ön plana çıkarmayın. Üst parça olarak sadece ceketin görünmesi gerekiyor. Alt parçalarda ise kot şort veya pantolon tercih edebilirsiniz. Bu ceketlerin sokak stiline uyum sağlaması için spor bir görünüm kazandırmalısınız. Uzun ceketleri de pantolon ve t-shirt gibi spor parçalarla tamamlamanız gerekiyor.

Tüvit Ceketle Nasıl Ayakkabılar Giyilir?

Tüvit ceketle kombin yaparken ayakkabıların bütün görünümü değiştirebilir. Sade ve spor tercih etseniz de ayakkabı seçiminiz topuklu olmalı. Ancak gösterişli ve yüksek topuklar değil. Yeni sezonun kısa topuklu haki, kırmızı, sarı gibi renklerle ön plana çıkan bağcıklı ayakkabılar tam bu ceketlere göre. Kalın tabanlı babet de kullanabilir ve kombini tamamlayabilirsiniz.

Yakasız Tüvit Ceketlerle Saç Toplanır Mı?

Tüvit ceket modelleri alışık olmadığımız tasarımlara sahip olduğu için saçımıza bile ayrı önem vermemiz gerekiyor. Yakasız modellerle saç toplama modası hiç geçmediği gibi tüvit ceketlerle de toplayabilirsiniz. Ancak desenli olan modellerle dağınık saç görünümünü tercih etmeyin. Saçlarınızı toplamak istiyorsanız sıkı bir at kuyruğu ya da topuz yapabilirsiniz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal