Tuvalet Tıkandığında Bu Şekilde Anında Açın!

Tuvalet tıkandığında kendi evimiz de olsa başkasına gittiğimiz bir misafirlik de olsa çok endişelenebiliriz. Ancak onun da bir çözümü var.

06.12.2019-11:26 - (Son Güncelleme: 06.12.2019-11:22)

Tuvalet kağıtları tuvaleti tıkayabilir. Hızlı bir şekilde açmak için ise yapmanız gerekenleri tek tek yazdık. İşte, o adımlar…

TUVALET TIKANIKLIĞI NASIL AÇILIR?

Böyle bir halde yapmanız gereken yalnızca bir kez sifonu çekmektir. Birden çok sifonu çekmeniz halinde, tuvaletin taşma riski olabilir. İlk yapmanız lazım olan bir tuvalet pompası olup olmadığını kontrol etmek olsun. Tuvalet pompasını kullanırken klozetin içinde su olmasına dikkat edin. Pompanın işe yaraması için tuvalette su olması lazımdır. Bir miktar da sıcak su ve bulaşık sabunu da katın ve pompayı kullanın. Pompa bulamazsanız, saplı bir yer silme paspasını tercih edebilirsiniz. Paspası dayanıklı ve büyük bir poşete yerleştirin, poşeti sopaya mümkün olduğunca yukarı ve sıkı biçimde bağlayın. Paspası pompa şeklinde kullanın. Tuvalet fırçası da pompa görevi yapar. Tuvalet fırçasını, tuvaletin deliğine koyun. Bir pompa gibi itin ve çekin. Problem çözüldükten sonra tuvalet fırçasını güzelce temizlemeyi hatırlayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal