Tül Perde Nasıl Beyazlar?

Tül perdeler evde her zaman büyük temizlikte çıkar. Böylece temizlik hakkıyla yapılır. Peki, tül perde nasıl beyazlatılır?

03.09.2019-15:16 - (Son Güncelleme: 03.09.2019-15:14) Tül Perde Nasıl Beyazlar?

Dışarıdan kimyasal alıp para vermeden tamamen doğal bir şekilde evde tül perde beyazlatmak çok kolay ve bunun için 3 tane yöntem hazırladık.

BİRİNCİ YÖNTEM

En sık uygulanan ve en basit olan işlemdir. Yıkamadan evvel tüller bir gece süresince tuzlu suda dinlendirilir. Ardından tüller her zamanki gibi yıkanıp sonrasında kullanılabilir.

İKİNCİ YÖNTEM

Bu methotta ilk olarak her zamanki gibi tüller temizlenir. Daha sonrasında bir suya amonyak ve çamaşır sodası ilave ederek bir karışım meydana getirilebilir. Tüller 2 saat süresince bu suda dinlendirilip durulanır. Bu yöntem bir kere daha yinelenir ve tüllerin bembeyaz olduğu görülebilir.

ÜÇÜNCÜ YÖNTEM

Bu işlemde de ilk iki methodda olduğu gibi tüller, makinede temizlemeden evvel bir gece süresince suda dinlendirilmelidir. Burada ılık suya her tül için 4 yemek kaşığı dek kaya tuzu koyulmalıdır. Karışımda dinlendirilen tül ardından makinede düşük derecede yıkanmalıdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal