Topuklu Ayakkabıyla Yürümenin İp Uçları

Bir kadının, duruşunu ve tarzını değiştiren en önemli aksesuarlardan biri topluklu ayakkabıdır. Ancak Topuklu ayakkabıyla yürümek her kadın için kolay değildir. Topuklu ayakkabıyla daha kolay yürümek için bir rehber hazırladık.

31.12.2018-17:11 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-17:09) Topuklu Ayakkabıyla Yürümenin İp Uçları

Bir kadının, duruşunu ve tarzını değiştiren en önemli aksesuarlardan biri topluklu ayakkabıdır. Ancak Topuklu ayakkabıyla yürümek her kadın için kolay değildir. Topuklu ayakkabıyla daha kolay yürümek için bir rehber hazırladık. İşte detaylar...

Önce topukla yere basın

Topuklu ayakkabı ile yürürken önce topuğunuzu basın ve sonrasında parmak uçlarınızı değdirin. Bu tarz bir yürüyüş daha kibar görünmenizi sağlayacaktır.

Küçük adımlar atın

Topuklu ayakkabı giydiğinizde daha küçük adımlar atmayı deneyin.

Yavaş yürüyün

Eğer ayağınızda topuklu ayakkabılar varsa yavaş yürümeye çalışın. Küçük adımlarla daha dengeli yürümenizi sağlayacak bu sayede düşme riskiniz azalacaktır.

Dik durun

Topuklu ayakkabıyla yürürken kendinizi geride tutmaya çalışın.

Hayali bir çizgi üstünde yürüyün

Topuklu ayakkabılarla yürürken önünüzde bir çizgi olduğunu hayal ederek yürüyün.

Ayaklarınızı hafifçe bükün

Topuklu ayakkabılarla her adım attığınızda ayakkabınızın içinde baskı oluşturmak için ayaklarınızı hafif bir şekilde bükün. Bu duurm yürümenizi kolaylaştıracaktır.

Doğru ayakkabı numarası seçin

Eğer topuklu ayakkabınızın numarası ayağınıza tam uygun değilse yürümeniz zorlaşacaktır. Eğer ayakkabınız büyük geliyorsa ayakkabı petlerinden yararlanabilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal