Topuklu Ayakkabıyı Tüm Gün Giyecekseniz Bunları Yapın!

Özel günlerinizde ya da işe giderken tercih edilen topuklu ayakkabının üstünde uzun süre ayakta kalacaksanız bunlara dikkat etmelisiniz... Kadınların vazgeçilmezi topuklu ayakkabıyı nasıl daha rahat giyebilirsiniz işte tüyolar...

11.06.2019-16:30 - (Son Güncelleme: 11.06.2019-16:16) Topuklu Ayakkabıyı Tüm Gün Giyecekseniz Bunları Yapın!

Topuklu ayakkabılarla daha rahat etmenin püf noktalarını sizler için bir araya getirdik. 

AYAK PEDİ KULLANIN  

Ayak pedlerini ayakkabınızın topuklarına yerleştirerek giymeyi rahatlaştırmazsınız. Eğer ki ayak parmaklarınızda problem yaşıyorsanız ayak pedlerini uç kısımlarına koyabilrsiniz, ayaklarınızı daha da rahat ettirebilirsiniz. 

ÜÇÜNCÜ VE DÖRDÜNCÜ PARMAKLARI BANTLAYIN  

Yüksek topuklu ayakkabılarda bilhassa üçüncü ve dördüncü parmakları bantlamanın giymeyi kolaylaştırdığı biliniyor.  Bunun açıklaması ise olası bir ayak vurmasını önlediği yönünde! Eğer ki topuklu ayakkabıyı kolaylaştırmak ve uzun süre ayakta kalabilmek adına bu yöntemi de deneyebilirsiniz. 

AYAĞINIZA VE AYAKKABIYA TALK PUDRASI SÜRÜN  

Topuklu ayakkabının içinde ayak terlemeleri neticesinde oluşan ayakkabı vurmalarını engellemek için ayağınıza ve topuklu ayakkabınıza talk pudrası sürebilirsiniz. 

Talk pudrasını ayağınıza ve ayakkabının içine serpmek oldukça yararlı olabilir. Bu, ayakkabılarda rahatsızlığa neden olan ayak terinin ve nemin engellenmesine destek olacaktır. Ayak teri ve nemin en yaygın sonucu ayakların su toplamasıdır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal