Tırnakları Hızlı Uzatan Çözümler

Bakımlı ve uzun tırnaklara sahip olmak için maliyeti düşük ve evde kolayca hazırlayabileceğiniz kürlerle istediğinizi gerçekleştireceksiniz.

06.08.2019-15:00 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-18:08) Tırnakları Hızlı Uzatan Çözümler


Bakımlı ellerin ilk basamağı tırnaklardır. Çoğu kadının dış görünüşünde en fazla önem verdiği uzun ve sağlıklı tırnaklara sahip olmak artık çok kolay. Ancak kuaföre gitmek yerine evinizde rahatlıkla yapabileceğiniz doğal kürlerle dilediğiniz bakımlı, uzun tırnaklarınız olabilir. 

LİMON SUYU KÜRÜ

MALZEMELER

1 adet limon
1 tatlı kaşığı zeytinyağı

HAZIRLANIŞI

İlk olarak, derin bir kaseye limonu sıkın. Ardından 1 tatlı kaşığı zeytinyağı katın. Meydana gelen karışım ile tırnaklarınızı masaj yaparak ovalayın. 15 dakika boyunca bu uygulamayı yapın. Uygulamanın ardından ılık su ile ellerinizi yıkayın. Limon kürünü 1 ay süresince haftada 2 kere yapmanız yeterli olacaktır. Bu kür yalnızca tırnaklarını uzatmada değil, tırnak çizgilerine ve sararmalarına da daha iyi gelecektir.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI KÜRÜ

MALZEMELER

Çeyrek bardak Hindistan cevizi yağı
4 damla biberiye yağı
Çeyrek bardak bal

HAZIRLANIŞI

Derin bir kaseye, tüm malzemeleri koyup, mikrodalga fırında 20 saniye ısıtın. Karışımın azıcık ılımasını bekleyin. Ilıdıktan sonra tırnaklarınızı bu karışımın içinde kalacak biçimde 15 dakika dinlendirin. Bu uygulamayı 1 ay süresince haftada 2 kere yapmanız uygun olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal