Tıkanan Tuvaletleri Streçle Açın!

Tıkanan tuvaletleri açmak için kullanmanız gereken yöntem streç film yöntemidir. Bu yöntem ile yalnızca birkaç dakikada tıkanan tuvaletleri açabilirsiniz. İşte o pratik yöntem...

02.01.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 30.01.2022-12:44) Tıkanan Tuvaletleri Streçle Açın!

Sık karşılaşılan durumlardan biri olan tuvalet tıkanıklığı, kişiyi bir hayli zorlayan durumlardan biridir. Genellikle, tuvalet kağıtlarından dolayı meydana gelen bu durumu bahsedeceğimiz pratik yöntem ile birkaç dakika içerisinde halledebilirsiniz.

STREÇ FİLMLE TIKANIKLIĞI YOK EDEBİLİRSİNİZ!

Tıkanan tuvaletleri açmak için kullanmanız gereken yöntem streç film yöntemidir. Bu yöntem ile yalnızca birkaç dakikada tıkanan tuvaletleri açabilirsiniz.


İlk olarak yapmanız gereken şey klozeti streç film ile sarmaktadır. Bütününü kaplamak için streç filmi birkaç defa sarmanız gerekmektedir. Sarma işlemi bitince, sifonu çekin. Sifonu çektiğinizde, streç film yukarı doğru kabaracaktır. İşte bu noktada pompalama işlevi görmesi için eliniz ile üstten streç filme birkaç defa bastırın. Tıkanıklık çok fazla değilse ilk sifon çekmenin sonrasında tıkanıklık açılacaktır. Eğer açılmazsa ikinci kez sifonu çekin ve işlemi tekrarlayın. Tıkanıklık açılınca streç filmi çıkarın ve çöpe atın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal