Televizyon Nasıl Temizlenir? Televizyon Ekranını Silerken Bunlara Dikkat Edin

Televizyonunuzu ve diğer bilgisayar ekranlarınızı temizlemek bazen zorlayabiliyor. Peki televizyonunuzun ekranlarına zarar vermeden kolay ve güvenli bir şekilde nasıl tertemiz yapabilirsiniz? İşte işinizi kolaylaştıracak tüyolar...

11.06.2019-10:50 - (Son Güncelleme: 11.06.2019-12:17) Televizyon Nasıl Temizlenir? Televizyon Ekranını Silerken Bunlara Dikkat Edin

Temiz mikrofiber bezler tozları gayet iyi topladıkları için cam temizliğinde seçilen malzemelerdir. Dahası, mikrofiber bezler temizlerken asla iz bırakmazlar. Çoğu şirket televizyon paketlerine bu bezlerden de ilave ederler.

Kağıt ya da normal bez kullanmayın. Bu materyaller serttir ve plazma, LED ya da LCD televizyonları kolaylıkla çizebilirler.

ISLAK YÖNTEMLE NASIL TEMİZLENİR?  

Cam ekranlı eski bir televizyonunuz varsa, cam temizleyicisine batırdığınız mikrofiber bir bezle televizyonunuzu rahatlıkla silebilirsiniz. Ekranlara asla sprey sıkmayın. Bunun yerine öncelikle kuru bir bez geçirin. Bu işin ideali ekranı kuru bezlerle silmektir. Çok gerekmedikçe ekranınızı ıslak ürünlerle silmeyin.

Modern televizyonları temizlemek için çoğunlukla saf su önerilir. Alkol ya da diğer aşındırıcı şeyler içeren kimyasal ürünlerle temizlemeyin. Bu ürünler siz fark etmeden ekranınızı çizebilir.

Televizyonunuzu temizlerken ekrana fazla bastırmayın. Yüzeyi dikkatlice dezenfekte edin, bu yüzeyler eski cam yüzeylere göre çok daha hassas materyallerden elde edilirler. Ekran kuruyana kadar yumuşak, yatay hareketlerle temizleyin.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal