Telefonunuzun Şarjını Saatlerce Uzatacak Yöntemler

Telefonunuzu her amaç için kullanan biriyseniz hemen şarjının tükenmesinden şikayetçisinizdir. Ancak bu pek bilinmeyen yöntemlerle şarjın süresini uzatabilirsiniz.

27.10.2019-13:05 - (Son Güncelleme: 27.10.2019-13:03)

Sosyal medya, mail, oyunlar ve daha birçok şey için kullanılan telefonların şarjı bitince yarı yolda kalabiliyoruz. Bunu azaltmak için bu tüyoları sizin için veriyoruz.

TELEFONUNUZUN ŞARJINI SAATLERCE UZATACAK YÖNTEMLER

Telefonunuzu düşük güç uyarısı almadan, yani %20 düzeyinin altına düşmeden şarj edin ve en az 80% düzeyine dek prizde tutun. Bu yüzdeden sonra yüksek voltaj gerek duyan bataryanızı hiç yormamış hale getirirsiniz. Hızlı şarj oluşturduğu ani yüklemeyle bataryaların ömrünü öyle hızlı bitirir ki bir noktadan sonra prize bağlı kalmaya mecbur olursunuz. Bunu engellemek için geleneksel şarj yöntemleriyle, 30 dakika daha uzun kalacak bir şarj sizin telefonunuzu daha uzun vakit kullanmanızı sağlayacak. Gece modunda kullanılan siyah ağırlıklı renkler beyaz ağırlıklı renklere göre daha az enerji yer. Bu da her gün şarj ettiğiniz telefonunuzda yaklaşık bir saatlik fark oluşturabiliyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal