Tek Hamlede Doğru Maskarayı Seçin!

Kadınların makyaj konusunda ki hassasiyeti bellidir. Doğru seçeceğiniz maskara, özenle yaptığınız göz makyajınızın öne çıkmasını sağlayacaktır. Doğru maskara nasıl seçilir?

06.12.2019-12:57 - (Son Güncelleme: 06.12.2019-12:39)

Doğru maskara nasıl seçilir? Doğru seçeceğiniz maskara, özenle yaptığınız göz makyajınızın öne çıkmasını sağlayacaktır. Maskara çeşitleri nelerdir, doğru maskara seçme yöntemleri nelerdir?

DOĞRU MASKARA SEÇME YÖNTEMLERİ

KALIN FIRÇA

Hacimli kirpikler istiyorsanız kalın ve sık aralıklarla kaplı fırçaya sahip bir maskara tercih edin. Yoğun aralıklarla dizili kılları sayesinde tüpteki ürünü iyice alır ve kirpiklerinizi kavrayarak dağıtır.

İNCE FIRÇA

Kirpiklerini daha uzun göstermek isteyenlerin seçimi ise ince fırçalı maskaralar olmalı. Bu gibi fırçaya sahip maskaraların amacı kirpikleri kökten uca kolay kavrayarak boyunu uzatmasıdır.

KIVRIMLI FIRÇA

Kirpiklerinizin boyu eşit değilse ürünün tüm kirpiklerinizle buluşturabilmek için kıvrımlı fırçalı maskaralardan yardım alabilirsiniz.

HUNİ ŞEKLİNDE FIRÇA

Daha dolgun ve tek tek ayrılmış kirpikler için huni şeklindeki fırça ihtiyacınızı karşılayacaktır. Üstteki ince ucu sayesinde kirpik köklerinize kolayca ulaşabilir, alt kirpiklerinize maskarayı kolayca uygulayabilirsiniz. Fırçanın geniş tarafı ise dolgun ve dramatik bir görünüm kazandırıyor.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal