Taze Fasulye Pişirmenin Püf Noktaları

Taze fasulye pişirmek göründüğü kadar basit bir yol değildir. Peki taze fasulye pişirmenin püf noktaları nedir? İşte tüm detaylar haberimizde...

Taze Fasulye Pişirmenin Püf Noktaları

Taze fasulye kolay bir yemek değildir. Taze fasulyenin pişirme süresini ayarlamak önemli bir durumdur. Taze fasulye pişirirken dikkat etmeniz gereken püf noktaları sizler için derledik.

TAZE FASULYE PİŞİRMENİN PÜF NOKTALARI

  1. Öncelikle aldığınız taze fasulye kaliteli olmalıdır. Kalitesi ne kadar iyi olursa fasulyenin tadı o kadar lezzetli olacaktır. 
  2. Fasulyeyi düdüklü tencerede pişirirseniz en fazla 30 dakika kadar pişirin aksi takdirde fasulyeniz dağılacaktır.
  3. Fasulyelerin kılçıklarını ayırın. Dilerseniz en taze olan fasulyelerden seçin.
  4. Taze fasulye pişerken içerisine şeker atın.
  5. Taze fasulyenin soğanını, salçasını ve domatesini iyice kavurun. Ayrıca domates seçimini yaparken sulu olanları tercih edin.
  6. Domateslerin suyunu rendeleyerek çıkarabilirsiniz. 
  7. Fasulyeyi çok fazla karıştırmadan pişirmeye özen gösterin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

Yorum Yaz

Diğer Kadın Haberleri