Tatil Zamanlarında Akşam Yemeği Şıklığı Nasıl Yakalanır?

Yaz aylarında kombin yapmak ya da kıyafet seçmek zor gelebilir. Özellikle tatil dönemlerinde, bavulumuza neleri eklememiz gerektiği konusunda kararsız kalabiliriz. İşte tatil kombilerini kolay hazırlamanız için size bir kaç tüyo.

08.08.2019-10:11 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-09:53) Tatil Zamanlarında Akşam Yemeği Şıklığı Nasıl Yakalanır?

Yoğun temponun ardından kendimizi attığımız tatil kasabalarında isteriz ki hem rahat hem uyumlu görünelim. İşte kafanızı fazla yormadan hazırlayacağınız tatil kombini önerileri.

KLASİK PARÇALAR İLE ÖZGÜN GÖRÜNÜN

Farklı tarzlara çok girmeden kombin yapmak istiyorsanız, örneğin bir akşam yemeğinde, blazer ceketleri büyük kemerler ve bol pantolonlarla bütünleştirerek maskülen bir şıklık elde edebilirsiniz. Parlak renk tonlarında ceketler de klasik tarzınızda fark oluşturacaktır.

SPOR ŞIKLIĞI YAKALAYIN

Sahilde olmak değil de toplantıdan toplantıya koşmanız gerekiyorsa, blazer ceketler kurtarıcınız olarak devreye girebilir diyebiliriz. Yaz modasını yakalamak adına bu ceketleri kot şort, bisiklet şortu gibi spor parçalarla beraber kullanabilirsiniz. Beyaz tişört ve etekleri de yine tamamlayıcı olarak seçebilrsiniz.

TARZINIZA RENK KATIN

Şehrin yorucu temposuna tarzınızla biraz renk verebilirisiniz. Parlak ve canlı renkler yaz aylarının tüm enerjisini hissetmenize neden olacaktır. Farklı renkte pantolonlar ve ceketleri beraber kombinleyebilir veya baştan aşağı canlı bir renkte giyinmeyi seçebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal