Tatil Çantanızın Olmazsa Olmazı 5 Eşya

Tatil mevsimi yaklaşıyor. Şimdiden moda girmek isteyenler tatil için gerekli olan şeylerin listesini yapmaya başladı bile. Peki tatil çantalarınızın olmazsa olmazı eşyalar hangileri? Tatil bavuluna ilk koyulacak 5 gerekli eşyayı sizin için belirledik.

18.04.2019-17:47 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-17:14) Tatil Çantanızın Olmazsa Olmazı 5 Eşya

Tatil için hazırlıklara başladıysanız birkaç önerimiz olacak.. Gittiğiniz yerde almadığınız için pişmanlık duymanızı istemeyeceğimiz şeyleri sizler için bir araya getirdik.

ADAPTÖRÜ UNUTMAYIN

Gittiğiniz ülkede priz türü ve voltajla uyumlu olmayabilir. Kötü bir sürprizle karşılaşmamak içinbavulunuzda adaptöre yer açın.

BOYUN YASTIĞI

Tatile çıkarken eğer ki sizi uzun bir yolculuk bekliyorsa rahat uyku çekmek için boyun yastığına ihtiyacınız var. 

RAHAT AYAKKABI

Sporunuzu aksatmamak ya da uzun soluklu eğlenceler için mutlaka yanınızda bir koşu ayakkabısı bulundurun. 

OLMAZSA OLMAZ HARİTA

Her ne kadar teknoloji artık gelişti haritaya lüzüm kalmadı düşüncesi olsa da telefonunuzun çekmediği veya interneti kullanamayacağınız bir yerde olma ihtimalinize karşılık sizi yarı yolda bırakmayacak bir harita almayı unutmayın! 

İLAÇLARI UNUTMAYIN!

Günlük olarak kullandığınız ilaçları yerden pay kazanmak için es geçmeyin! Sağlık her şeyden önemlidir! Ancak sadece sağlık için değil aynı zamanda gideceğiniz bölgede sinek veya güneş yanıklarına karşılık önlem almak için kaşıntı, güneş ve yanık kremini çantanızdan ihmal etmeyin!

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal