Taşındığınız Evde Kapı Kilidini Nasıl Değiştirirsiniz? Kapı Kilidi Değiştirmenin Pratik Yolu

Kapı kilidi nasıl değiştirilir? Taşınma işlemlerinde muhakkak kapı kilidini değiştiririz. Her defasında kapı kilidini değiştirecek birini aramak istemiyorsanız içeriğimizi dikkatlice okuyun.

01.07.2019-13:46 - (Son Güncelleme: 01.07.2019-13:36)

Taşındığınız evde kapının kilidini her defasında bir başkasına değiştirtmek istemiyorsanız kendiniz bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte yöntemleri.

YENİ KİLİT NASIL TAKILIR?  

Yenisini monte edeceğiniz kilit göbeğinin yerine uygun olan bir model seçmekle işe başlayın. Kilidi değiştirilecek olan kapı açma kapama düğmesinin hemen altındaki kilidin vidasını çıkarmakla devam edin. Değiştirilecek olan göbeğin vidası çıkartıldıktan sonra boşluktan faydalanılarak kilit göbeğinin önünden veya arkasından sertçe itilerek eski kilit yerinden çıkartılır.

Vidanın olduğu bölgeye kilidi rahat takabilmek için muhakkak pas sökücü veya evde bulunan herhangi bir çiçek yağından bir kaç damla vidanın olduğu yere damlatılarak kolay bir şekilde yeni kilidi takabilirsiniz. Kilit takıldıktan sonra vidanın çok iyi sıkılması lazımdır ve anahtar yuvaya sokulup uyum sağlayıp sağlamadığı test edilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal