Tarçınlı Su Zayıflatır Mı?

Kilo vermek isteyenlerin başvurduğu yollardan biri de tarçınlı su tüketmek. Peki vücuda pek çok etkisi olan tarçın zayıflatır mı?

04.01.2019-12:36 - (Son Güncelleme: 04.01.2019-12:30) Tarçınlı Su Zayıflatır Mı?

Kilo vermek isteyenlerin başvurduğu yollardan biri de tarçınlı su tüketmek. Peki vücuda pek çok etkisi olan tarçın zayıflatır mı? İşte cevabı...

TARÇININ FAYDALARI

Güçlü bir antioksidan kaynağı olan tarçın, kanser hücreleri ile savaşır, hafızayı güçlendirir, kolesterolü düzenler ve diş etlerinde oluşan bakterileri yok eder. Ayrıca gözenekleri sıkılaştırır. Tarçın su ile karıştırıldığında kilo vermeye de yardımcı oluyor. Tarçınlı su sindirim sistemini hızlandırarak yağ yakımını sağlıyor. Eğer diyet yapıyorsanız listenize tarçınlı suyu eklerseniz, kilo vermeniz kolaylaşacaktır. Gün içinde fazla miktarda tüketmeden önce vücudunuzun alerjik reaksiyon gösterip göstermeyeceğini anlamak için bir uzman onayını almayı unutmayın.

Tarçın vücutta şekeri dengeler, sindirim sistemini düzenler ve metabolizmayı hızlandırır. Zayıflatıcı etkisinden yararlanmak istediğiniz tarçınlı suyu hazırlamak çok kolay.

İşte tarifi;

1 litre (5 su bardağı) suyu kaynatın ve içerisine 3-4 adet kabuk tarçın ve 1 tatlı kaşığı toz tarçın ekleyin. Su soğuduktan sonra gün içinde tüketin. Suyunuzu tatlandırmak için tercihinize göre elma dilimleri ve karanfil de ekleyebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal