Sütle Saçlarınızı Düzleştirebilirsiniz!

Saçları düzleştirmek için her zaman ısıya maruz bırakıyor ve onlara zarar veriyoruz. Üstelik zamanımızı da veriyoruz. Peki, saçlar ya doğal yolla düzleştirilirse?

11.09.2019-15:29 - (Son Güncelleme: 11.09.2019-15:23)

"Saçlarınızı evde olan doğal yollarla zarar vermeden düzleştirebilirsiniz." desek cevabınız evet olur diye düşünüyoruz. İşte, doğal yolla saçları düzleştirme yöntemleri...

SÜT YÖNTEMİ

Süt saç foliküllerini kuvvetlendirir. Harika bir nemlendiricidir kuru ve yıpranmış saçların nemlenmesini mümkün kılar. Saç için ihtiyaç olan en önemli besin kaynağı proteindir. Protein saçların hızlı bir biçimde uzamasını ve parlamasını mümkün kılar. Saçlarınızı bu methodla düzleştirebilirsiniz. Boş bir sprey şişesine süt katıp ve saçlarınızın her alanına bu spreyi sıkarak nemlendirin. 30-40 dakikanın ardından saçlarınızı ılık su ile temizleyin. Saçlarınızı süt kokusundan temizlemeyi arzu ediyorsanız saçlarınız halen ıslakken az miktarda sevdiğiniz bir kokuyu sıkabilirsiniz. Haftada 2-3 kez kullanarak daha iyi neticeler alabilirsiniz.

ZEYTİNYAĞI VE YUMURTA YÖNTEMİ

Zeytinyağı ve yumurta saçlara iyi gelir. Parlaklık ve yumuşaklık verir. 2 yumurta ile 2 yemek kaşığı zeytinyağını temiz bir kasede güzelce çırpın ve bu karışımı saç diplerinizden uçlarına dek iyice yedirin. 1 saatin ardından durulayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal