Şubat 2020 Burç Yorumları (Terazi Akrep Yay Oğlak Kova Balık)

2020 Şubat ayı bizler için nasıl geçecek? İşte Şubat ayı burç yorumları...

01.02.2020-10:58 - (Son Güncelleme: 01.02.2020-10:56) Şubat 2020 Burç Yorumları (Terazi Akrep Yay Oğlak Kova Balık)

Bu ay bizleri neler bekliyor?

Terazi Burcu: Organizasyon, arkadaşlar, sosyal çevre, grup faaliyetlerinizin ön planda olacağı bir dönemde olacaksınız. Bireyselliğiniz ön planda olacak. Sürpriz ve spontan konular gündeminize oturacak. Bilim ve teknoloji alanında yer değiştirmeler gündeminizde olabilir.

Bu ay ikili ilişkilerinizde farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Yeni arkadaş çevreleri edinebilir, onlarla vakit geçirmeye başlayabilirsiniz. Hayata bakış açınızın değişmesiyle, bu zamana kadar süre gelen kişilerle aranıza mesafe koyabilirsiniz. İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz. Çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınızla bazı problemler yaşamanız mümkün. Bu noktada kendinizi kanıtlama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Bu süreç sizin için güzel ve hayatın tadını çıkardığınız bir dönem olacak. Aşk ve ilişkiler konusu bu ay biraz daha yoğun geçebilir. Aynı zamanda maddi konular da gündeminizde olurken, kariyer anlamında da ilerlemek isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bu ay kariyer hayatınız ön planda gözükmekte. Toplum önündeki kimliğiniz ön planda olacak. Ancak bu dönem sizin için oldukça başarılı bir dönem olacak.

İş hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır gitmek istediğiniz bir yer varsa bu ay oldukça uygun bir ay olacak. Samimi olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalara dikkat!

Ailenizle aranızda bazı gerginlikle olabilir. Onlara sınır koymak isteyebilir ve ani çıkışlar yapabilirsiniz. Ayaklarınız yere basar halde olacaksınız. İş arkadaşlarınızla yaşayacağınız krizlere dikkat edin. Fevri çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Sosyal ilişkilerinizde denge sağlamanız gerekecek.

Maddi konuların belirsizlik olduğu bir ay olacak. Savurganlık yapmamaya özen göstermenizde yarar var. Bazı olaylar beklediğiniz gibi gelişmeyebilir ancak sakin kalmanız sizin faydanıza olacak.

Yay Burcu: Bir yere gitme, seyehat planlama gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu ay eğitim alanında da ilerleme gösterebilirsiniz. Bu dönemde büyük başarılara imza atabilirsiniz.

Kariyer veya eğitim alanlarında önemli kararlar verebilirsiniz. Maddi konular normal akışın dışında gelişebilir. İç sesinizi dinleyerek doğru yola doğru gitmek sizin için çok güzel sonuçlar doğurabilir. Eğer hukuki bir süreciniz varsa sona erebilir. Maddi konularda yinede tutumlu olmakta yarar var.

Hayatınızda engel olarak gördüğünüz konular üzerine düşebilir ve bu problemlerin kökenini bulmak isteyebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Oğlak Burcu: Finansal durumunuz, borç, miras, vergi, kredi gibi konular ön planda olacak. Ayrıca cinsellik ve gizemli konulara ilginiz artacak. Araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz.

Ayın ortasından sonra güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Uzun süredir beklediğiniz konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Ailede sorunlar varsa, çözüme gidecek. Buda sizi mutlu edecek. Özellikle ilişkilerinizde yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı hataları yaparak farklı sonuçlar beklemek yerine, hatalarımızdan ders çıkarmamız gereken bir dönemde olacağız.

Bu ay ihtiyacınız olan tek şey iç dünyanızı serbest bırakmak olacak. Bazı konular yeniden şekillenecek ve dönüşebilecek. Eksik gördüğünüz şeyleri telafi edebilirsiniz. Uzun zamandır ihmal ettiğinizi düşündüğünüz konular varsa bunların üzerine düşebilirsiniz.

Kova Burcu: Bu ay, anlaşmalar veya anlaşmazlıklar, sözleşmeler gündeminizde olurken aynı zamanda; evlilik, ilişki, partnerlerle olan ilişkilerde sizi meşgul edecel. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir dönemde olacaksınız, iyi değerlendirmenizde yarar var.

Kişiliğinizi tamamen tanıma yolunda bazı değişikler yapabilirsiniz. Bunu emin adımlarla yapmanızda yarar var. Çünkü hayatınızı düzenlemek için bir şeyler yapmaya başlamazsanız, bu size yeni krizler olarak size dönebilir. Bu ay, karşıt burcunuzda gerçekleşecek dolunay sebebiyle bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

Hayat rutininizde farkındalıklarınızda önemli değişiklikler yaşanabilir. Geriye dönüp baktığınızda her şeyin başlangıcı 2018 sizin için bir başlangıç senesiydi. Bunun devamı olarak bu senede hem iş, hem ilişkiler, hem maddi konularda net farkındalıklar yaşayacaksınız. Bu durum bazı kararlar almanıza sebep olabilir. Değişimin içinde olduğunuz bir ayda olacaksınız. Bırakın su aksın, yolunu bulsun...

Balık Burcu: Bu ay iş hayatınız gündeminizde olacak. Temizlik, sindirim sistemi, arınma, çalışma ve hizmet ile ilgili konular ön planda olabilir. Bu ayı iyi değerlendirdiğiniz takdirde çok olumlu sonuçlar alabilirsiniz.
Yönetici gezegeninizde kavuşacak olan aşk gezegeni Venüs duygularınızı kasıp kavuracak. Evli bir Balık burcuysanız ve yakın çevreniz tarafından ilişkinize dolaylı yollardan müdahaleler oluyorsa, ilişkinize sahip çıkacaksınız. Kimseye ödün vermek istemeyeceksin!

Bu ay risk almadan son derece dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Bilinçaltınızdaki konular açığa çıkabilir. Özellikle geçmişten bugüne taşıdığınız korkularınızla yüzleşmeniz gerekebilir.
Maddi konularda da tedbirli olmanızda yarar var. Kararlarınızı verirken çok iddialı olmayın.
Çözülemeyen bazı sorunların tekrar ortaya çıkması gereken bir süreç olabilir ve bunları çözmek için gerekenden fazlasını yapmanız gerekebilir. İş hayatınızda bazı değişikliklere veya sorumlulukların artmasına hazır olmalısınız. Kendi işinize sahip olmanız veya kendinizi daha iyi ifade ettiğiniz bir yerde çalışmanız iyi sonuçlar getirebilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal