Stres Birlikteliği Olumsuz Etkiliyor

Stresin birçok sağlık sorununa neden olduğu biliniyor. Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, stresin cinsel performansı düşürdüğünü söyleyerek bazı açıklamalarda bulundu.

13.02.2019-16:54 - (Son Güncelleme: 13.02.2019-16:49) Stres Birlikteliği Olumsuz Etkiliyor

Stresin birçok sağlık sorununa neden olduğu biliniyor. Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, stresin cinsel performansı düşürdüğünü söyleyerek bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Başarısız Olmaktan Korkuyor

Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, cinsel ilişki sırasında oluşan stresin performansı olumsuz yönde etkilediğine dikkat çekerek bununla baş etmenin yollarını anlattı. Stresliyken erkeğin konsantre olmakta güçlük çektiğinin altını çizen Prof. Dr. Hattat, "Sadece başarıya ulaşmayı hedefleyen erkek bir tek onu düşünür ve bu durum stresini daha da artırır. Partneri karşısında başarısız olmaktan korkup çekinir. Ayrıca erotik filmlerin abartılı ve yanlış bilgiler içermesi ve bazı sosyal medya hesaplarındaki sohbetlerin de gerçek dışı olarak beklentileri yükseltmesi kişilerin cinsel yaşamını olumsuz etkiler. Her duyulan bilgiye inanmamak lazım, bu bilgileri süzgeçten geçirmekte yarar var" diye belirtti.

Tedavi Stresi Azaltır

Cinsel performans sırasında neyin strese yol açtığını bulmanın önemine dikkat çeken Prof. Dr. Halim Hatttat, "Öncelikle kendinize yüklenmeyin ve olumlu olmaya çaba harcayın. Sorunların tedavi edilmesi stresi hafifletecektir. Bu nedenle gerekli tetkikleri yaptırın ve tedavinizi alın. Hormon takviyeleri, anti-aging uygulamaları hem fiziksel hem de psikolojik yönden erkekleri rahatlatıyor. Ancak bu tedavilerin mümkün olduğunca kısa süre, hekim kontrolünde verilmesi önemli. Kendi kendinize hiç bir ilacı kullanmayın. Bilinçsizce kullanacağınız ilaçlar işe yaramazsa depresif olabilirsiniz. İlaçlara psikolojik bağımlılık geliştirebilirsiniz veya yan etkilerle karşılaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal