Stiletto Ayakkabı Bakımı Nasıl Yapılır? Ayakkabı Ömrünü Uzatmak İçin Tüyolar

Ayakkabıların temizliği ömrünü uzatan şeyler arasında. Özellikle klasik model ayakkabıların bakımı ve temizliği çok önemlidir. Peki siz ayakkabılarınızı nasıl temizlersiniz? İşte ayakkabı bakımı ve temizliği için yapmanız gerekenler.

19.07.2019-11:10 - (Son Güncelleme: 19.07.2019-10:53) Stiletto Ayakkabı Bakımı Nasıl Yapılır? Ayakkabı Ömrünü Uzatmak İçin Tüyolar

Tüm gün bize eşlik eden ayakkabılarımızın ömrünü uzatmak ve temiz kalmasını sağlamak gerekir. Ayakkabı temizliğinde sizi yormayacak püf noktaları bir araya getirdik! Ayakkabılarımızın çok çabuk yıpranmasının önüne geçmek için ve ayakkabıların ömrünü uzatmak için ayakkabı temizlemenin ve kullanmanın ipuçlarını derledik!

Ayakkabıları sağlıklı tutmanın yolu ilk etapta saklama koşullarından geçiyor. Her gün aynı ayakkabıyı giymek ayakkabının daha hızlı yıpranmasına sebep olduğundan, mümkün olduğu kadar değiştirmek gerek.

STİLETTO AYAKKABI BAKIMI NASIL OLMALI?

Ayakkabıyı giyip sonra hafif nemli bir bezle temizleyip kutusunda kılıfıyla muhafaza etmek öneriliyor. Sivri burunlu stiletto'larda ise burun tarafına pamuk koyarak kırılmalar engellenebilir.

Deri ve süet temizliği için özel spreyler etkili bir bakım yöntemiyken; deri için diş fırçasıyla yukarı doğru, süet için ise ince kıllı süet fırçasını tek bir yöne doğru hareket ettirerek temizlemek gerekiyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal