Stil Sahibi Olmanın 4 Altın Kuralı!

İstisnasız her kadın için dış görünüş oldukça önemlidir. Konu stil sahibi olmaksa bu noktadan itibaren her kadının dikkat etmesi gereken bir takım hususlar vardır.

08.02.2018-10:15 - (Son Güncelleme: 08.02.2018-10:12) Stil Sahibi Olmanın 4 Altın Kuralı!

İstisnasız her kadın için dış görünüş oldukça önemlidir. Bütün kadınların dış görünüşünü tamamlayan bir tarzı olduğu açıkça bilinen bir gerçektir. Bu kimi zaman aksesuar iken kimi zamanda dış giyimdir. Her kadının bir duruşu ve kendine has tarzı olmakla birlikte konu ''stil sahibi'' olunca işler değişiyor. Öyle ki renkler ve zevkler hiçbir zaman tartışılmaz fakat konu 'moda' olunca her şey farklılaşıyor. Bu noktadan itibaren her kadının dikkat etmesi gereken bir takım hususlar vardır.

STİL SAHİBİ OLMANIN YOLLARI

- Öncelikle bir kadının fiziğini tanıması oldukça önemli bir noktadır. Fiziğinizin pozitif ve negatif yönlerinizin bilincinde olmanız lazım. Bu konuda yapmanız gereken pozitif olan yönlerinizi ön plana çıkaracak kıyafetleri kullanmanız olacaktır.

- Hemen hemen her kadının devamlı olarak yaptığı yanlışlardan biride dekoltedir. Göğüs veya bacak dekoltesini aynı anda kullanmamalısınız. İkisinden birini seçtiğinizde hem daha göz alıcı görüneceksiniz hemde daha şık görünebilirsiniz.

- Kadınların giyim konusunda en büyük sıkıntılarından biride bel inceliği veya göbektir. Her ne kadar korse kullansanız da bu sizi gece boyunca veya gün içerisinde rahatsız olmanıza neden olacaktır. Bu durumda bel ve göbek kısımlarınıza dökümlü gelecek şekilde kıyafetler tercih etmelisiniz.

- Eğerki daha dar ve yapışık kıyafetler tercih ediyorsanız olduğunuzdan daha kilolu görünmekten kaçamazsınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal