Spor Salonunda Motivasyonunuzu Arttıracak Stratejiler

Spor salonu üyeliği, yüksek kaliteli fitness ekipmanlarına ulaşmanın en kolay yolu.

16.01.2019-16:04 - (Son Güncelleme: 16.01.2019-16:00) Spor Salonunda Motivasyonunuzu Arttıracak Stratejiler

Spor salonu üyeliği, yüksek kaliteli fitness ekipmanlarına ulaşmanın en kolay yolu. Ancak, spor salonu üyesi birçok kişi bunları düzenli olarak kullanmamakta. Spor salonuna daha sık gitmek için kendinizi motive etmeye çalışıyorsanız, kendinizi ödüllendirmek, spor salonunuzdaki insanlarla bağlantı kurmak ve spor çantanızı uygun bir yerde tutmak gibi stratejiler deneyebilirsiniz.

ÖDÜL SİSTEMİ: İstediğiniz bir şeyi yapmak için öncelikle kendinize spor salonuna gitme şartı koyun. Belirlediğiniz sisteme uyarsanız spordan sonra kendinizi ödüllendirerek motivasyonunuzu sürekli bir düzene sokabilirsiniz.

EN BÜYÜK MOTİVASYONUNUZU DÜŞÜNÜN: Giysilerinizde daha iyi görünmek, daha fazla güven hissetmek veya sağlığınızı iyileştirmek için formda kalmak isteyebilirsiniz, ancak bu nedenler sizi motive edecek kadar güçlü olmayabilir. Genel nedenlere odaklanmak yerine, sizi spor salonuna gitmeye motive edecek daha özel ve kişisel bir şey bulmaya çalışın.

• Örneğin, bir çocuğunuz varsa, motivasyonunuz “Oğluma iyi bir örnek olmak için düzenli olarak spor salonuna gitmem gerekiyor” gibi bir şey olabilir.

SPOR SALONUNDAKİ İNSANLARLA TANIŞIN: Spor salonundaki eğitmenler ve sporcularla tanışıp sohbet etmek spor salonuna gitmeyi daha keyifli bir deneyim haline getirecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal