Sönük Saçları Bu Yöntemle Hareketlendirin

Saçlarınızın her zaman bakımlı ve canlı görünmesini istiyorsanız bu ipuçlarından yararlanabilirsiniz. Özellikle saçları cansız ve sönük olan kişilerin yararlanabileceği bu ipuçlarını sizin için bir araya getirdik. İşte saçlarınıza hacim kazandırabileceğiniz yöntemler…

03.11.2020-17:48 - (Son Güncelleme: 03.11.2020-17:45) Sönük Saçları Bu Yöntemle Hareketlendirin

Dolgun ve hacimli görünen saçlara sahip olmak düşündüğünüzden çok daha kolay. Saçlarınıza şekil vermekte zorlanıyorsanız sadece 5 dakikanızı ayırarak yapabileceğiniz bu modelleri deneyin.

DALGALI ATKUYRUĞU

Hafif nemli olan saçlarınızı bigudi yardımıyla güzelce sarın. Sarma işleminin ardından üzerine saç kurutma makinesini tutun. Bu işlemi 5 dakika boyunca yapın ve bigudileri açın. Son olarak saçlarınızı tepeden atkuyruğu şeklinde toplayın. Kuyruk kısmını düz bir tarakla tarayın.

DAĞINIK TOPUZ

Saçlarınıza hafif olacak şekilde krepe uygulayın. Daha sonra tepeden toplayın. Tel toka yardımıyla saçlarınızı dağınık bir şekilde sabitleyin. İşte bu kadar!

KALICI DALGALARA MERHABA

Banyodan çıktıktan sonra saçlarınıza uygulayacağınız deniz tuzu spreyi doğal dalgalara sahip olmanızı sağlayacak. Saçlarınız ıslakken tarayın ve üzerine deniz tuzu spreyinden püskürtün. Hafif bir şekilde saçlarınızı kurutun. Tıpkı yaz aylarında denizden çıkmış gibi harika dalgalara sahip olacaksınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal