Solaryuma Ne Zaman Gidilir?

Kendinize Solaryuma Ne Zaman Gidilir? diye soruyor olabilirsiniz, fakat solaryuma gitmek tamamen keyfidir ve belli bir zamanı yoktur. Uzmanlar, cildinizin türüne ve güneş enerjisi, radyasyon, basıncın ısısına karşı savunmasızlığa bağlı olarak solaryumu önerebilir.

23.06.2020-10:55 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-10:48) Solaryuma Ne Zaman Gidilir?

Genel olarak, daha açık bir cilt tipiniz varsa, haftada bir veya iki kez olmak üzere 4-6 seans etkili ve hızlı bronzluğa sahip olmak için yeterli olacaktır. Orta cilt tipleri için, istenen bronz parlaklık sonuçlarını elde etmek için solaryuma haftada bir veya iki kez için 2-4 seans yeterli olacaktır.

Her durumda, kişinin bir sonraki solaryum seansına devam edip etmeyeceği veya sonuçlardan memnun olup olmayacağı isteğe bağlı bir seçimdir. Sabırlı olduğunuz sürece, yeni teninizin renginden pişman olmazsınız, sonuçlar genellikle yüz güldürücüdür.

SOLARYUM ARALIKLARINIZ NE KADAR OLMALIDIR?

Solaryum salonlarındaki uzmanlar tarafından en çok tavsiye edildiği gibi, kişinin 36 ila 48 saat arasında bir aralığı olmalı ve bir sonraki seansına hazır olmalıdır. Bronzlaşma özellikle bireyin daha açık ve soluk bir cilde sahip olması durumunda uzayabilmektedir, bu da cilt melanini yeniden üretebilir ve yok edebilir, böylece cilt orijinal tonuna geri döner.

Bu fenomeni önlemek için, bronz ışıltı korunacak ve cilt üzerinde sert bir etki olmayacak şekilde haftada bir ila iki kez solaryum uygulaması yapmalıdır. Kişi zaten yeni cildine ikna olmuş ve memnun olmuşsa, solaryumu durdurabilir, güneş koruyucu ve nemlendiriciler uygulayarak bu bronz cildi koruyabilir.

SOLARYUMA GÜNDE KAÇ KEZ GİRİLİR?

Günde iki kez solaryuma girmeyi denerseniz ciltte dereceli yanık ve siyah lekeler riskine yol açabilecek aşırı yanık ve kızarıklık hissi yaşaya bilirsiniz. Solaryum yasalarının öngördüğü gibi, cilt bronzluğu sadece günde bir kez yapılmalıdır ve bir dizi gün aralığı olmalıdır.

Solaryum teknolojisi mükemmel bir bronzluk elde etmek, bronz ışıltıya sahip olmak için cildinizi etkili bir şekilde yönetmenizi sağlar. Bununla birlikte, esmer tene sahip olmanın kurallarının farkında olmalısınız, böylece solaryumu risk olmadan denemeniz mümkündür.

SEANS BAŞINA KAÇ SAAT HARCAMANIZ GEREKİYOR?

Seans başına, normalde en az 15 ila 25 dakika istediğiniz cilt ten rengine sahip olmanız için yeterlidir. Daha sonra bir süre dinlenmek ve serin bir duş almak için cildinizi dinlendirmeniz gerekir. Daha sonra, ilk seans için 15 ila 25 dakika daha solaryuma girebilirsiniz.

Seanslarda daha uzun kalıp kalamayacağınız cilt testi sonuçlarına ve ten renginize bağlıdır. Cildin toleransı ve tipi, bu noktada oldukça önemlidir.

SOLARYUMA NE ZAMAN GİDİLMEZ?

İlaç alıyorsanız solaryuma gitmeniz önerilmez. Emin değilseniz, ilaç üzerindeki uyarı etiketlerini kontrol edin, doktorunuza veya eczacınıza danışın. Bu ilaçlar UV ışınlarına aşırı maruz kalma ile nükseden hastalık riskinizi büyük ölçüde artırabilir. Hamileyseniz bronzlaşmadan kaçınmalısınız, çünkü kapalı bronzlaşma ekipmanı tarafından üretilen ısı hem anne hem de doğmamış çocuğu olumsuz etkileyebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal