Sokak Modası: Bisiklet Şortları

Yazın gelmesi modanın da hem renklerinin hem de kıyafetlerinin değişimine neden oldu. Son zamanlarda bisiklet şortlarını ceketlerle, gömleklerle giyinildiğini görmüşsünüzdür. Bisiklet şortlarının nasıl kombin yapılacağına hep birlikte bakalım…

04.07.2020-09:00 - (Son Güncelleme: 04.07.2020-08:40) Sokak Modası: Bisiklet Şortları

Gün içinde konforumuzu sağlayacak her şeye açığız. Yazın oldukça göreceğiniz bisikletçi şortları bu sene trend parçalarından biridir. Yavaş yavaş sokakları da ele geçiren bu trend bize 80’li yılları hatırlatıyor. Birçok markanın da kendi tasarımlarını taşıdığı bisiklet şortları dilediğiniz gibi giyinebilirsiniz.

BİSİKLET ŞORTLARI KOMBİNLEME TÜYOLARI

Günlük hayatınızda ya da işte kullanabileceğiniz bisiklet şortları takım kıyafetlerin de vazgeçilmezleri arasında. Ceket kombinlerinizde şıklığınızı farklı bir hava katacağına eminiz. Bisikletçi şortları sweatshirtler ve desenli t-shirtler ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Özellikle atletik vücuda sahip kişilerin bu şortları oldukça gösterişli bir şekilde kullanacaklardır.

Bisiklet şortlarını spor ayakkabı ya da topuklu terliklerle tercih ettiğinizde havalı ve rahat bir görünüme sahip olabilirsiniz. Yazın dikkat çekici renklerde tercih edeceğiniz şortları oversize beyaz gömleklerle giyinebilirsiniz. Bu havalı görünüm bu sene birçok kadının favorisi olacak gibi duruyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal