Size Böcek Hediye Edebilirler! Kediler Neden Garip Davranır?

Kediler, evrenin en sevimli olmakla beraber en sıradışı olan hayvanlarıdır. Kedilerinizin garip davranışları ve aslında ne demek istediklerini sizin için derledik. Siz de onun davranışlarının arkasındaki nedenleri merak ediyorsanız içeriğimize göz atın.

24.08.2019-12:25 - (Son Güncelleme: 24.08.2019-12:09) Size Böcek Hediye Edebilirler! Kediler Neden Garip Davranır?

İnsanların olduğu gibi kedilerin de bir karakteri vardır. Bunu davranışlarında ve size karşı yaptığı hareketlerde gözlemleyebilirsiniz. İşte kedilerinizin size vermeye çalıştığı mesajlar.

1. Hediye olarak size ölmüş böcek getirmesi

Eğer kediniz sizebir anda ölmüş bir fare veya böcek getirirse paniğe kapılmayın: bu sizinle yemeğini paylaştığını ya da bu yemeği kendisi için saklamanızı istiyor olabilir.

2. Laptopunuzun üstünde uyuması

Kedilerin güzel uyuması için 20 derece ve üstü sıcaklıklar oldukça uygundur. Bu nedenle kediler, sizin ne denli meşgul olduğunuza aldırış etmeden  kucağınızı veya ısınmış laptopunuzu seçerler.

3. Neden mırıldarlar?

Kediler, sevgi ve şefkat dolu hissettiklerinde mırıldamayı seçerler. 

4. Neden tırmanırlar?

Kediler tırmalamayı niçin sever? Bunun için iki teori var. İlki köpeklerdeki gibi, kedilerin de kendilerine özgü kokularını bırakma isteğini taşımaları. İkincisiyse; kediler, sevgi istediklerinde üzerinizdekileri yoğururcasına tırmalarlar.

5. Sırnaşmaları

Bacaklarınıza bir anda dolanan kediler sizi huzursuz edebilir; ancak bu onların sizinle iletişime geçmek için kullandıkları bir yöntem ve bunu yapmaları sizin yanınızda güvenli hissettikleri demek anlamına gelir.
 
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal