Siyah Limonata Nasıl Yapılır?

Sıcak yaz aylarının kendini göstermeye başlamasıyla metabolizmayı hızlandırmanın ve cildi nemlendirmenin yollarını araştırmaya başladık. Cildi nemlendirmek için kullanılan krem ve maskelerin yanı sıra sağlıklı beslenmekte önemli. İşte metabolizmayı hızlandıran ve cildi nemlendiren siyah limonata…

28.05.2020-14:47 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-16:48) Siyah Limonata Nasıl Yapılır?

Cildi serbest radikallere karşı korumak, karaciğerin doğal detoks fonksiyonunu artırmak ve hormon üretiminin düzene girmesini sağlamak için yaz aylarının vazgeçilmez içeceği olan limonatayı kan dolaşımınıza hızla karışan adaptojenler ve süper yiyeceklerle güncelleyebilirsiniz.

Siyah limonatanız, aktif kömürden aldığı kolajen ve elastike gücü ile zencefilin canlandırıcı, metabolizmayı güçlendirici özellikleri sayesinde yaz aylarında vazgeçilmez içeceğiniz olacak.

Bu içecek vücudunuzda biriken zararlı toksinlerin dışarı atılmasını desteklerken, tüm yaz boyunca karşılaşacağınız zorluklarla yüzleşmenize yardımcı olacak enerjik bir 'sen' ortaya çıkarmayı sağlayacak.

Aynı zamanda zencefil, vücut hücreleriniz için antioksidan bir rol oynar. Bu da sıcak ve strese kolayca dayanmanıza ve serbest radikallerle savaşmanıza yardımcı olur.

MALZEMELER

  • 3 su bardağı arıtılmış su,
  • 2 limonun suyu,
  • 2 çay kaşığı aktif kömür tozu,
  • 2 çay kaşığı organik bal,
  • 1 çay kaşığı taze rendelenmiş zencefil.

NASIL HAZIRLANIR?

Siyah limonata için gerekli olan tüm malzemeleri karıştırma kabınızın içerisine alarak iyice karıştırın. Tüm malzemeler birbirine iyice karıştıktan sonra üzerine buz ekleyerek ya da buzdolabında bir süre bekleterek tüketebilirsiniz. İşte bu kadar! Afiyet olsun…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal