Sivilceler Nasıl Kurur?

Sivilce problemi kadın erkek herkes için büyük bir cilt problemidir. Sivilceden nasıl kurtulurum sorusu herkesin sorduğu sorular arasında yer alır. Siz de sivilcelerinizin nasıl geçeceğini merak ediyorsanız haberimizin detaylarını okuyabilirsiniz.

22.12.2018-14:38 - (Son Güncelleme: 22.12.2018-14:08) Sivilceler Nasıl Kurur?

Sivilce problemi kadın erkek herkes için büyük bir cilt problemidir. Sivilceden nasıl kurtulurum sorusu herkesin sorduğu sorular arasında yer alır. Siz de sivilcenizin nasıl geçeceğini merak ediyorsanız haberimizin detaylarını okuyabilirsiniz. Kadın erkek herkesin şikayetçi olduğu sivilce sorunundan kurtulmak istiyorsanız tam doğru yerdesiniz. Sivilcelerden kurtulmanın yöntemlerini ve sivilcelerin nasıl geçeceği sorusunun yanıtını birazdan öğreneceksiniz.

SİVİLCE NEDEN OLUR?

Sivilce oluşumuna sebep olan nedenler: kir, ölü cilt ve tıkanan gözeneklerdir. Tıkanan gözenekler sivilce oluşumunun yanı sıra, siyah noktalara veya inflamasyona da neden olur. 

Sivilce oluşumunun nedenleri arasında; aşırı aktif yağ bezleri, hormonal dengesizlik veya dalgalanma, stres, sağlıksız beslenme ve kullanılan ilaçların yan etkileri sayılabilir. 

SİVİLCEDEN KURTULMA YOLLARI

Evde kullandığımız birçok madde sivilce sorununa çözüm olabilse de bunun en etkili yolu limondur.  Limonun içeriğinde bulunan bileşenler, sinir bozucu olan sivilcelerin kurumasında etkili rol oynar. 

Limonlar, akne oluşumuna sebep olan bakterileri öldürmeye yardımcı olan doğal antibakteriyellerdir. Limonda bulunan sitrik asit, ciltte biriken aşırı yağdan arınmanıza yardımcı olur. Ayrıca ölü derinin dökülmesini ve cildin temizlenmesini sağlar.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal