Sıkı Bacaklara Sahip Olmak İçin Bu Egzersizleri Yapın

Mükemmel bacaklara sahip olmak herkesin hayalidir. Ancak mükemmel bacaklara sahip olmak için önce beslenme düzeninizi değiştirmelisiniz. Daha sonra bacakları sıkılaştıran egzersizler yapmalısınız.

01.11.2019-12:33 - (Son Güncelleme: 01.11.2019-12:22)

Daha sıkı bacaklara sahip olmak için öncelikle beslenme düzeninizi değiştirin. Daha sonra sıkı bir egzersiz yapın. Bacakları sıkılaştırmak için yapmanız gereken egzersizleri sizler için derledik.

SIKI BACAKLAR İÇİN EGZERSİZ 

SQUAT 

Bacaklarınızı omuz genişliğinde açın. Dizlerinizi kırarak aşağı ve yukarı doğru egzersiz yapmaya başlayın. 20 tekrar yapabilirsiniz. Kendinizi squat konusunda ilerlettiğiniz zaman elinize ağırlık alarak çalışabilirsiniz.

MAKAS HAREKETİ

Yere bir mat serin. Matınız yoksa halı üzerinde de yapabilirsiniz. Ellerinizi kalçanızın altına koyarak bacaklarınızı makas gibi açıp kapatın. 20 tekrar şeklinde yapabilirsiniz.

YAN BACAK HAREKETİ

Yere mat serin. Matınız yoksa halı üzerinde de hareketi yapabilirsiniz. Yan bir şekilde uzanarak kafanızı kolunuz ile destekleyin. Bir bacak 45 diğer bacak 45 hareket şeklinde yan bacak hareketini yapabilirsiniz. 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal