Sigarayı BIrakırken Bunu da Bırakın!

Sigarayı bırakmak elbetteki kolay bir durum değildir. Sağlığınız için sigarayı bırakırken terkedilmesi gereken başka durumlarda vardır. Sigara ile birlikte hangi alışkanlıkları bırakılmalıdır?

13.12.2019-11:26 - (Son Güncelleme: 13.12.2019-11:06)

Sigara ile birlikte hangi alışkanlıkları bırakılmalıdır? Sigarayı bırakmak elbetteki kolay bir durum değildir. Sağlığınız için sigarayı bırakırken terkedilmesi gereken başka durumlarda vardır. 

SİGARA İLE BUNLARI DA BIRAKIN

Sigarayı bırakırken yardımcı desteklerin yanı sıra alışkanlıkları da kırmak gerekir. Çünkü alışkanlıklar da bir tür bağımlılıktır. Sigarayla birlikte yapılan bütün aktiviteleri bırakmak tabi ki çözüm olamaz. Ufak değişikliklerle sigarayı aklınızdan çıkarmaya yardımcı bu yöntemler sayesinde daha rahat bir dönem geçirmek mümkün.

Bulunduğunuz ortamı sık sık havalandırın. Sigara içtiğiniz markayı değiştirin ve kül tablalarını ortadan kaldırın. Kullandığınız parfümü değiştirin. Çünkü sigara kokusu ile birleşen parfüm, kişisel bir özelliğiniz haline gelir. Arkadaşlarınızdan size destek olmalarını isteyin. 

'Niye sigara içiyorsunuz?' ve 'Niçin bırakmak istiyorsunuz?' sorularını cevapladığınız bir liste oluşturun. Sigara içmek istediğinizde o listeye göz atın.Sigara-kahve ve sigara-çay gibi ikilileri teke düşürün. Tüm bunları sigarasız içmeyi deneyin.Elinizi oyalayacak uğraşlar bulun. Stres topu kullanımının yardımcı olabileceğini unutmayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal