Selülitlerden Kurtulmanın Formülü

Kavurucu sıcaklıkları kendini göstermeye başladı. Şimdi bikinileri, ince elbiseleri, kısa şortları giyinmenin zamanı… Ama vücudunuzda oluşan selülitler canınızı sıkıyor olabilir. Peki, bu selülitleri nasıl yok edebiliriz? İşte selülit probleminden kurtulmanın kolay yolları…

30.06.2020-14:38 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-14:29) Selülitlerden Kurtulmanın Formülü

Selülit vücudun farklı bölgelerinde oluşsa da bizi en çok rahatsız edenler, bacak ve kalça bölgesinde oluşanlardır. Elbiselerimizin altından kendini belli eder. Denizde bikini giymek bizim için can sıkıcı bir hale gelir. Fakat selülitlerden kurtulmak için çok pahalı kremler kullanmanıza gerek yok. Evinizde uygulayabileceğiniz doğal yöntemler ile selülit görünümünü en aza indirebilirsiniz.

SELÜLİTİ YOK ETMENİN DOĞAL YOLLARI

Selülitten kurtulmanın yöntemlerden biri selülitli bölgelerin bir fırça yardımıyla fırçalanmasıdır. Bu sayede fırçalanan bölgelerde kan dolaşımını hızlandırmış olursunuz. Ayrıca düzenli olarak her gün cildinizi fırçaladığınızda, derinizin içinde oluşan toksinleri ve fazla sıvıyı açığa çıkartabilirsiniz. Toksinlerden arınan cildiniz bu sayede selülitlerden kurtulur.

Peeling, selülitler ile savaşta oldukça etkili bir yöntemdir. Üstelik evinizdeki malzemelerinizi karıştırarak oldukça kolay ve pratik bir peeling de yapabilirsiniz. Bunlardan biri de şeker ve kahve peelingidir. Bu karışım selülitlerinizin yok olmasını sağladığı gibi, metabolizmanızın hızlanmasına yardımcı olarak yağ yakımını arttırır. Peelingi hazırlamak için çeyrek bardak esmer şeker ile yarım bardak suyu karıştırın. Ardından hazırlamış olduğunuz karışımı selülitli bölgelerinize dairesel hareketler yaparak uygulayın ve su ile yıkayın. Bu peelingi 1-2 hafta düzenli olarak uygulayarak cildinizde pürüzsüz bir etki yaratabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal