Şekilli Oje Nasıl Sürülür?

Son zamanların en sevilen oje stilleri arasında tırnak tasarımları yer alıyor. İşte evde şekilli oje sürme teknikleri…

04.07.2020-15:24 - (Son Güncelleme: 04.07.2020-15:23) Şekilli Oje Nasıl Sürülür?

Şekilli oje sürmek için kuaföre gitmenize gerek kalmadan evde yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Şekilli oje nasıl sürülür? Şekilli oje trendleri nelerdir? Sizin için hepsini anlattık.

Nail Art Trendleri Nelerdir?

Şekilli oje, diğer adıyla nail art son günlerin favori seçimleri arasında. Kış günlerinde kullandığımız tek renkli ve mat ojeler yerine rengarenk ojeler sürerek yaza uygun tırnak görünümleri kazanabiliriz. Bu yaz her yerde renkler kullanıldığı için tırnaklarımızı da rengarenk yapabiliriz. Son günlerin en çok kullanılan ojeler ise ombre. Saç ve makyaj trendleri olarak karşımıza çıkan ombre artık tırnakların da vazgeçilmez tasarımlardan biri.

İki farklı renkli ojeyi birleştirerek yapabileceğiniz ombre görünümlü ojeleri evde kolaylıkla sürebilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan sadece yakın tonlarda iki renk oje ve bir adet sünger. İki ojeyi bir zemin üzerine yeterli kadar damlatın ve sünger yardımı ile dağıtarak ojeleri süngere toplayın. Kurumasını beklemeden tırnaklarınızda süngeri gezdirin. Kuruduktan sonra taşan yerleri temizleyebilir ve son günlerin trend görünümünü kolaylıkla elde edebilirsiniz.

Evde Çizgili Nail Art Nasıl Yapılır?

Çizgili oje modası hiç geçmeyen tırnak tasarımları arasında. Çizgili oje sürmek için kuaföre gitmenize gerek kalmadan evde kolaylıkla yapabilirsiniz. Oje sürmeye başlamadan önce ilk olarak tırnak bakımını yapmalısınız. Tırnaklarınızı kesin, şekillendirin ve bakım yağları uygulayın. Oje sürmek için hazır hale getirdiğiniz tırnaklarınıza seçtiğiniz iki renk ojeyi uygulamaya başlayabilirsiniz. İlk olarak altta kalacak ojeyi tırnaklarınızı sürün. Çizgilerin ön plana çıkması için altta kullanacağınız ojenin rengini koyu renkler olarak belirleyebilirsiniz. Ojenizi sürdükten sonra kurumasını bekleyin ve feda edebileceğiniz bir tane far fırçası seçin.

Far fırçası veya ruj fırçası çizgili görünüm yaratmak için en doğru seçimler olacaktır. Kuruyan ojenin üzerine bu fırçalar ile ikinci ojenizi kullanarak rastgele çizgiler yapabilirsiniz. Daha renkli bir görünüm kazanmak istiyorsanız her çizgi için farklı renkli bir oje kullanabilirsiniz. Çizgilerle yaptığınız tasarımların bozulmaması için 10-15 dakika kadar bekleyin.

Dalgalı Nail Art Nasıl Yapılır?

Şekilli oje nasıl sürülür; dalga şeklinde oje görünümü kazanmak istiyorsanız yapmanız gereken işlem iki farklı oje alarak karıştırmanız. Evde kolaylıkla dalgalı görünen ojeler sürebilirsiniz. Bu görünüme en çok yakışan renkler beyaz ve siyah olduğu için sezonun trend renklerini tercih edebilirsiniz. Beyaz renkli ojeyi tırnaklarınıza sürün ve kurumasını bekleyin. Kurduktan sonra siyah ojeyi bir damla tırnağınıza değdirin ve bir poşet ile bastırarak doğal dalgalar yaratın. Böylece istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

Tırnak Tasarımları Hakkında Neleri Bilmeliyiz?

Şekilli oje nasıl sürülür; şekilli oje sürmek kolay olsa da bilmeniz gereken noktalara dikkat ederek kusursuz görünmesini sağlayabilirsiniz. İlk deneyiminizde taşırma ihtimaliniz yüksek olduğu için kulak çöpü kullanabilirsiniz. Kulak çöpü yardımı ile taşan yerleri detaylı temizleyerek istediğiniz oje görünümü kazanmanız mümkün.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal