Scarlett Johansson Makyajı

Dünyaca ünlü oyuncu Scarlett Johansson makyajını bilmeyen yoktur. Ünlü yıldızın dikkat çeken makyajı nasıl yapılır? İşte Scarlett Johansson makyajının detayları...

22.06.2020-16:21 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-16:17) Scarlett Johansson Makyajı
Scarlett Johansson makyajı güzel aktrise hayran olan her kadın tarafından merak konusu olmuştur. Hollywood camiasının en güzel ve çekici kadınları arasında yer alan Scarlett Johansson makyaj seçimlerinde daima doğal tercihler yapmaktadır. İddialı ama bir o kadar da doğal duran makyajı ile çekiciliğini en üst seviyeye çıkaran aktris, ağır ürünlerden kaçınarak güzelliğini koruyor. Sarışın olması nedeniyle doğal tonları çok iyi taşıyan aktrisin makyaj sırları nelerdir, bakalım…
Cilt Makyajında Natürel Seçimler
Scarlett Johansson’ın cilt tonuna baktığınız zaman daima doğal seçimler yaptığını görebilirsiniz. Ten rengini göz önüne alarak genellikle 2 farklı rengi karıştırarak yüzüne uygulayan aktris, Perfect Finish Creamy; Bisque ve Beige marka fondöten tercih ediyor. Fondöteni tüm yüze kusursuz bir şekilde dağıtabilmek için fondöten fırçasından yardım almak oldukça önemli bir adım! Başka herhangi bir fondötenin açık renk tonlarındaki seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Fondötenin ağır ve yağlı yapıda olmamasına özen göstermelisiniz. Nemlendiricili ve su bazlı fondötenler daha doğru sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır.
Yanaklarda Elmacık Kemiklerini Öne Çıkar
Yanaklar, makyaj esnasında kesinlikle es geçilmemesi gereken bir bölge olmaktadır. Özellikle Scarlett Johansson makyajı yapmak istiyorsanız, kendisini belli eden, fakat doğal görünümden de asla ayrılmayan allıklardan edinmelisiniz. Scarlett Johansson allık seçiminde Illuminator in Eva tercih ediyor. Allık kullanımında elmacık kemiklerinin daha ön plana çıkarılması dikkat edilmesi gerekenler arasında! Elmacık kemiklerini ön plana çıkarırken, allığı gerekenden fazla kullanarak aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Aksi halde makyajdan istenilen sonuç alınamayabilir.
Gözler Doğal ve Çekici Olmalı
Ünlü aktrisin gözlerine baktığınız zaman tüm yüz makyajında olduğu gibi doğallığın ön planda olduğunu fark edebilirsiniz. Doğal ama bir o kadar da çekici olan göz makyajına erişebilmek için epey emek vermek gerekiyor. Çekici ve doğal göz makyajı için yapılması gerekenlerin en başında doğru malzeme seçimi yer alıyor. Eyeshadowquad in Femme Fatale paleti ile istediğiniz göz makyajı görünümüne erişmeniz mümkün! Öncelikle palet üzerindeki en açık renk tonunu göz kapağı üzerine kullanmalısınız. Bu aşamadan sonra bir koyu tonu ile hafif gölgeler vermeye başlayın. Scarlett Johansson görünümünü doğru bir şekilde elde edebilmek için eyeliner kullanımı ile makyajı güçlendirin.
Dudaklara Biraz Şehvet Kat
Scarlett Johansson makyajı için son aşama dudaklar oluyor. Tüm yüzde hakim olan doğallığa biraz iddia katmak için dudaklar tam da aranılan bölge! Passion Duo ruj serisinden Infatuation ve Incognito tonlarını birbirine karıştırarak, Scarlett Johansson dudaklarına sahip olabilirsiniz. İnanılmaz çekici bir ton oluşturan bu iki ton ile ünlü aktrisin makyajını başarı ile yerine getirmiş olursunuz. Eğer bu markanın rujlarını kullanmak istemiyorsanız, herhangi başka bir markanın kırmızı ve bordo tonlarındaki rujlarından faydalanabilirsiniz. Buradaki önemli nokta tüm ciltte doğal tonlar uygularken, asıl vurguyu dudaklara verebilmek!
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal