Sarkık Göğüsler Nasıl Sıkılaştırılır?

Yaşın ilerlemesi, aşırı sütyen kullanımı ve bakımsızlık tabi ki sarkık göğüsleri hızlandırır. Ancak geç değil! Yapılan bazı uygulamalarla sarkık göğüslerinizi sıkılaştırabilirsiniz.

31.07.2019-11:14 - (Son Güncelleme: 31.07.2019-11:02) Sarkık Göğüsler Nasıl Sıkılaştırılır?

Düzgün beslenme ve sporla birlikte yapacağınız bazı ipuçları sarkan göğüslerinize deva olabilir. Üstelik kilo verdikten sonra sarkan göğüsleriniz için de geçerli.

GÖĞÜS SARKMASINA NE İYİ GELİR?

GÖĞÜS MASAJI YAPIN

Göğüs masajı, kan akışını iyileştirmeye ve meme dokusunu kuvvetlendirmeye destek olabilir. Göğüslerinize 10-15 dakika her gün yukarı doğru hareketlerle masaj uygulayın. Cildinizin haline bağlı olarak farklı yağlar da kullanabilirsiniz. Mesela, zeytinyağı cilt dokusunu ve elastikiyetini artırabilen harika bir antioksidan deposudur.

UYGUN SÜTYEN ÖNEMLİ

Güzel oturan sütyen destek sağlar ve göğüsleriniz üstündeki baskıyı azaltır. Doğru sütyen kan akışını kısıtlamaz. Bu nedenle koşma gibi yüksek etkili aktivitelerde koşu sütyeni yoga yaparken de yoga sütyeni seçebilirsiniz.

DURUŞUNUZU DÜZELTİN

Uygun duruşu devam ettirmek sadece sizi daha iyi göstermekle kalmaz aynı zamanda sarkmaya katkıda bulunabilecek eklem ve dokulardaki gereksiz stresi de yok eder. İyi duruş, ağırlığın eşit biçimde dağılmasını mümkün kılar göğüs ve sırt ağrısını engeller.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal