Sarımsak Yöntemiyle Kaş Nasıl Kalınlaştırılır?

Kaşlar yüzün ifade merkezidir. Son dönemlerde popüler olan kalın kaşları nasıl oluşturabileceğiniz konusunda çok iyi ve doğal bir yöntem var. Peki sarımsakla kaşlar nasıl dolgunlaştırılır gelin birlikte bakalım.

30.08.2019-11:16 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-14:36) Sarımsak Yöntemiyle Kaş Nasıl Kalınlaştırılır?

Bazıları yüzlerinde ince bir kaş stilini benimserken bazıları da kalın kaşlardan hoşlanır. Peki kaşları kalınlaştırmak için neler yapılabilir? İşte yapmanız gerekenler.

SARIMSAK MASKESİ TARİFİ

Doğal yöntem kaş kalınlaştırmayı planlıyorsanız sarımsak maskesini muhakkak denemelisiniz. Kullanmadğınız bir diş fırçası ile kaşların çıkış yerine hafif bir sertlikte masaj yapılır. O kısımlar biraz kızaracak ancak deri dokusu bu sırada açılarak genleşecektir. Sonrasında 2 diş sarımsak havanda ezildikten sonra zeytinyağı ile beraber krem formuna getirilir. Bu forma gelen sarımsaklarda kaşlara uygulanır. Haftada sadece 1 defa düzenli şekilde yapmanız kafi.

MAKYAJ UYGULAMASI TARİFİ

İnce kaşları kalınlaştırmanın bir diğer yöntemi de makyaj tekniğidir. Geçici olan bu çözüm önerisi ile ince kaşlarınızdan uzaklaşabilirsiniz. Bunu kaşlarınız çıkana kadar uygulayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal