Sarımsağı Kabuğundan Hızlı Soymak İçin Bu Yöntemi Deneyin

Mutfakta işlerimizi kolaylaştıran mikrodalga fırınlar, yemek ısıtmanın yanında bakın başka hangi işlere yarıyor. Bayat ekmekleri çözmekten, sarımsak kabuğu soymaya birçok işte kolaylık sağlayan mikrodalga fırında nele yapabileceğinize gelin birlikte bakalım.

20.08.2019-12:28 - (Son Güncelleme: 20.08.2019-12:18) Sarımsağı Kabuğundan Hızlı Soymak İçin Bu Yöntemi Deneyin

Pratik ve işleri kolaylaştıran ürünlerden olan mikrodalga fırınlar, mutfakta sizi birçok zorluktan da kurtarmaya yarayacak. 

BAYAT EKMEKLERİN ÇÖZÜMÜ BURADA! 

Bayatlamış ekmeklerinizi mikrodalga fırına koyup yumuşacık hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Bu vesile ile ekmekleriniz taptaze kalacktır

KABUĞU SOYULMAYAN SARIMSAKLAR!

Sarımsağın kabuğunu soymak bazen zorlayıcı olabiliyor. Zor soyulan ve sabrımızı sınayan sarımsakları daha kolay soymak adına yaklaşık 25 saniye boyunca mikrodalgada bırakmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Kabukların çabucak soyulduğunu farkedeceksiniz. 

KESME TAHTASINI MİKRODALGA FIRINA KOYARSANIZ

Mikrodalga fırının birbirinden farklı kullanım alanlarını saymakla bitmiyor. Bunlardan bir diğeri de mutfakta her daim destekçimiz olan kesme tahtasını limonla biraz ovduktan sonra fırına yerleştirdiğiniz zaman tahtanın daha temiz ve hijyenik olduğunu göreceksiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal