Şampuana Tuz Koyarsanız Ne Olur?

Şampuanın içine tuz dökerseniz saçınıza nasıl bir etki yaptığını biliyor muydunuz? Tuzun saça etkisini görünce çok şaşıracaksınız? İşte tuzun saça faydası...

20.12.2019-11:13 - (Son Güncelleme: 20.12.2019-12:36)

Tuzun saça faydası var mı diye bakılınca insan biraz garipsiyor ve kulağa ilginç geliyor. Ancak tuzun vücuda sağladığı faydalar kadar saç bakımı içinde çok faydalıdır.

ŞAMPUANA TUZ KOYMAK

Şampuanınıza 2 çay kaşığı tuz koymak oldukça faydalıdır. Özellikle yağlı saçlara sahip olan insanların saçlarının yağlanmasını geciktirmesi için etkili bir ilaç halini alır. Ancak tuz miktarını abartmadan şampuanınıza eklemeniz gerekmektedir çünkü; tuzun yakıcı bir etkisi vardır ve tuz miktarını fazla koymanız saç diplerinizi yakmanıza neden olur.

KEPEKLİ SAÇA TUZ

Saça yapılan tuz peelingi hem kepek sorununu hemde saçta oluşan sedef ve mantar gibi hastalıkları geçirmek etkili ve en doğal yöntemlerdendir.

Saçlarınızı bölüm bölüm ayırın ye 3 yemek kaşığını geçmeyecek tuzu saçlarınıza dökün ve 10 dakika masaj yapın. Saç diplerinizi yakmamak için masaj süresini uzatmayın. Daha sonra her zaman ki şekilde saçlarınızı yıkayın. Bu peelingi haftada 2 kez uygulayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal