Şampuana Süt Eklerseniz Neler Olur?

Sağlığımıza bir çok yararı bulunan sütün saçlarınızda yarattığı mucizelere inanamayacaksınız. İşte sütün şampuana ilave edilmesiyle yarattığı mucizevi etkileri sizler için sıraladık...

24.12.2019-17:18 - (Son Güncelleme: 24.12.2019-17:27)

Özellikle saçlarınız için her zaman kullandığınız bakım ürünlerinin içerisine ilave edildiğinde oldukça faydası olan bu besinler aynı zamanda saçlarınızın kısa zamanda gürleşmesine de yardımcı olmaktadır.

Faydası saymakla bitmeyen sarımsağı saç bakımınız için de kullanabilirsiniz.

SAÇLARI GÜRLEŞTİRİYOR!

Saçları gürleştirme, uzatma ve dökülmelere karşı yardımcı etkileriyle bilinen sarımsaklı şampuanlar son yıllarda birçok yerde karşımıza çıkıyor. Bu ürünleri satın almak yerine evimizde her zaman bulundurduğumuz besinlerden de oluşturabilmemiz mümkün olabiliyor. 

Mevsim geçişleri, stres ve çeşitli nedenlerle meydana gelen saç dökülmelerine karşı siz de kendi sarımsaklı şampuanınızı yaparak önlem alabilirsiniz.

SÜT VE SARIMSAKLI BAKIM KÜRÜ

2-3 adet sarımsağı ezin. Daha sonra 1 bardak süt ve bir ölçek şampuanla bir kapta karıştırın. Şampuan ve süt, sarımsağın kokusunu hafifletecektir. Elde ettiğiniz şampuan ile saçlarınızı düzenli olarak yıkayarak saç dökülmelerinizi önlemeye yardımcı olabilirsiniz. Saç dökülmelerini geçirerek saçlarınızın daha da gürleşmesine yardımcı olacak bu yöntemi her saç yıkama rutininizde kolaylıkla uygulayabilme kolaylığı bulunmaktadır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal