Sahte Kürkün Temizliği Nasıl Yapılır?

Deri ve kürk temizliği diğer tekstil ürünlerine nazaran ayrı bir bakım ve temizlik ister. Özellikler kadınların en sevdiği giyim ürünlerinden biri olan kürklerin temizliği nasıl olmalıdır?

30.11.2019-14:55 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-11:17)

Kadınlariçin ayrı bir yere sahip olan kürklerin bakımında nelere dikkat edilmeli? Kürklerin temizliği nasıl olmalı?

KÜRK TEMİZLİĞİ NASIL OLMALIDIR?

Dolabınızda matlaşmış bir kürk varsa bilmelisiniz ki daha hassas olduğundan profesyonel bir bakım sağlamanız gerekir. Eğer lekeli ve kirli kürkün parlaklığı hala duruyorsa o kürkün temizliğini kolaylıkla evde kendiniz yapabilirsiniz. Bunun en basit yolu da koyu renkteki kürkü leke veya kirli olan kısmına kuru temizleme maddesini dökerek temizlemek. Temizlemeyi arzu ettiğiniz kürk açık renkte ise fırında ısıtılmış bir kepek ile kolaylıkla hijyeni sağlayabilirsiniz.

Ufak kirler konusunda evde yapılabilecek yöntemleri kullanabilirsiniz fakat bir takım hususlarda profesyonellerden destek almak gerekir. Kürkünüzü bir uzmana götürdüğünüzde önce lekeleri ve yırtıkları inceler. Astar ve leke olan kısmına dikkat ederek temizlik işlemini yapar. Kürk, talaş ve çevre dostu bir temizleme çözeltisi ile doldurulmuş bir tambur içine koyulur. Kir ve yağlar bu tambur sayesinde ayrılır. Ardından talaşın çıkarılması için vakum yapılır ve kalıntılar için buharlaştırılır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal