Sağlıklı Tırnakların Sırrı Bunda Saklı!

Sağlık ve uzun tırnaklara sahip istiyorsanız dikkat etmeniz gereken belirli kurallar vardır. Tırnaklarınızın hızlıca uzamasını istiyorsanız sizin için bir aya getirdiğimiz bu yöntemleri deneyebilirsiniz. Tırnak nasıl hızlı uzatılır? Sağlıklı tırnaklara sahip olmak için ne yapmak gerekir? Detaylar haberimizde...

18.02.2020-10:52 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-10:34) Sağlıklı Tırnakların Sırrı Bunda Saklı!

Sağlıklı ve hızla uzayan tırnaklara sahip olmak yapacağınız bakım ve kurallarla mümkündür. İşte tırnaklarınızı hızlıca uzatabileceğiniz teknikler…

TIRNAKLARINIZI TÖRPÜLEME ŞEKLİ

Törpüleme şekli tırnaklarınızın uzama sürecinde büyük rol oynar. Tırnaklarınızı küt ya da kare şekilde törpülemek tırnaklarınızın çabuk kırılmasına neden olabilir. Daha dairesel şekiller verirseniz; tırnaklarınız daha az kırılır böylece daha çabuk uzamış olur.

TIRNAKLARINIZI HAVALANDIRIN

Sürekli oje sürmek tırnaklarınızın hava almasını engeller. Hava almayan tırnaklar sararır ve daha yavaş uzar. Bu nedenle haftada 1-2 gün tırnaklarınızı dinlendirmeli ve oje sürmemelisiniz. Sağlıklı tırnaklar daha çabuk uzayacaktır.

ASETON KULLANIMI

Sürekli aseton kullanımı da tırnakların yıpranıp incelmesine neden olur. Bu yüzden aseton kullanımını en aza indirilmeli ve aseton kullanıldıktan sonra mutlaka elleri sabunlayarak yıkamak gerekir.

DÜZENLİ VE DENGELİ BESLENİN

Hücre yenilenmesini sağlamak amacı ile vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral ve yağları doğru tüketmeniz oldukça önemlidir. Yetersiz beslenme tırnakların uzamasını yavaşlatabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal