Sağlıklı Saçlar İçin Saç Mezoterapisi Yaptırın

Stres, yaş ve genetik faktörler nedeniyle saçlarda dökülme başlayabiliyor. Daha çok erkeklerde görülen saç dökülmesine uzmanlar saç mezoterapisini öneriyorlar. Detaylar haberimizde...

11.03.2020-09:36 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-09:14) Sağlıklı Saçlar İçin Saç Mezoterapisi Yaptırın

30’lu yaşlarla birlikte hem kadınlarda hem de erkeklerde saç dökülmesi sorunu da başlıyor. Erkek tipi saç dökülme olarak adlandırılan, şakaklarda ve tepede seyrelme olarak kendisini gösteren ve yüzde 90 genetik sebeplerden kaynaklanan saç dökülme sorunu kadınlarda da ortaya çıkabiliyor. Bunun dışında yaş, stres, çevresel faktörler de saç dökülme sorununu tetikleyebiliyor.

Sağlıklı bir insan günde yaklaşık 100 saç teli kaybediyor ama günde 100’den fazla saç teli kaybediyorsanız, acil olarak saçlarınızı kökten beslemeniz gerekiyor. Uzmanlar, kadınların büyüleyici hacimli saçlara sahip olabilmeleri erkeklerin de kellik sorunuyla karşı karşıya kalmamaları için kolay ve etkili tedavisiyle ön plana çıkan saç mezoterapisini öneriyor.

10 GÜN ARA İLE TOPLAM 6 SEANS UYGULANMASI GEREKİYOR

“Son zamanlarda hem kadınlarda hem de erkeklerde görülen saç dökülme problemi, genetik yatkınlık dışında çevresel etkenler, mevsim geçişleri ya da kullanılan ilaçlardan dolayı sıkça görülüyor. Saçların daha güzel ve bakımlı görülmesi uğruna uygulanan kimyasal işlemler de saçı zamanla bakımsız hale getirebiliyor. Mevsimsel, metabolik kaynaklı, genetik saç dökülmelerinde etkin bir yöntem olan saç mezoterapisinin içerisinde, saçın ihtiyaç duyduğu ve beslenmesini sağlayacak vitamin, mineral, aminoasitler ve yüzey genişleticilerinden oluşan karışım bulunuyor. Karışımı deriye direkt enjekte ederek kan dolaşımının hızlanmasını sağlıyoruz. Mezoterapiyle yeni ve sağlıklı saç tellerinin büyümesini teşvik eden hormon dengesini kademeli olarak geri kazanmaya yardımcı oluyoruz” diyen açıklamasında bulunan uzmanlar, saç mezoterapisinde başarılı ve etkili bir sonuç için 10 gün ara ile toplam 6 seans uygulanması gerektiğini belirtiyor.

İşlem sonrası yeni saçların çıkması ise 3. seanstan sonra belirgin hale geliyor. Saç mezoterapisi yaptırdıktan sonra saçların ertesi gün akşama kadar gün boyunca yıkanmaması ve dış etkenlerden korunması gerektiğini ifade eden doktorlar, saç mezoterapisiyle saçların daha hacimli ve parlak görünüm kazanacağını, ince saçların da kalınlaşacağını belirtiyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal